Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kyaroru: Tak dokładnie to miałam na myśli :D Takze nie wzięłam dzisiaj wolnego, ale spróbuję się zalogować na przerwie. Fantazja już kupiona także zaczynam od przemiany w kłulika. Macie jakieś plany czy nadzieję związane z nowym dodatkiem?
  • Odpowiedz
@Kobieta-z-Kaloryfera: A rozebrałaś się przed wylogowaniem się? :> Ja jestem femroe for life, więc nie mam tego problemu. Jedyna nadzieja którą mam, to że raid będzie dobry i że znajdę jakiś sensowny static, bo w SB spóźniłem się trochę na progresję i nie miałem też aż tak dużo czasu. Na szczęście barda mi nie popsuli, a inne klasy którymi grami też nie zostały tknięte przez te bardziej "dyskusyjne" zmiany (poza
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kyaroru: Nie, bo kupiłam wczoraj dopiero. Także wiem, czeka mnie dwa razy tyle czekania. W tym czasie pranie zrobię może, poodkurzam :D Muszę odblokować więcej raidów bo gram od marca i jeszcze nie zdarzylam zrobić większości rzeczy. Ale Zenos już zabity w środę, więc mogę zacząć nowe story. Mój samurai też się nie zmienił wiele. Będę też lewelowac czarnego maga a potem każda inną klasę, bo ta gra jest boska
  • Odpowiedz
@kyaroru: to pewnie od serwera zależy. Kolega z pracy logował się z 10 minut na Odina. Ja jestem na Omedze i u mnie zwykle są mniejsze kolejki, więc teraz jestem dobrej myśli :) Dobrej zabawy!
  • Odpowiedz
@kyaroru: Logowałam się 3 razy, bo za pierwszym się rozebrałam, ale zapomniałam wypić fantazję ()
Ostatnim razem, kiedy zmieniałam płeć, wypiłam fantazję, ale zapomniałam się rozebrać. Ech...
  • Odpowiedz