Wpis z mikrobloga

#internetmobilny #orange
#lte
Ogólnir potrzebuję jednorazowo internetu 100GB "na teraz". Podobno orange ma jakąś ofertę że ładujesz konto i chyba za 100 zl dostajesz 50+50GB. Jak to działa? Kupuję starter, rejestruje karte, ładuję konto i już? Muszę jakoś zmieniać taryfę? Jestem w tym trochę zielony ( ͡° ʖ̯ ͡°).
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SirRobot: wiem że na allegro sprzedają ale wolę nie rejestrować karty na siebie podczas gdy ktoś ma do niej dostep. Pozatym te 100 zł z smsów premium to mogę bratu wysłać bo on gra w jakieśtam gierki. Chodzi mi o to żeby się nagle nie okazało że załaduję za 100zł a tu okaże się że internetu nie ma go mam wybraną złą taryfę i cześć.
  • Odpowiedz
@Blomex: możesz kupić starter, zmienić taryfę na orange free potem doładować za 50zł dostaniesz 50gb na 93 dni i 50zł dalej zostanie na koncie. będziesz mógł za nie kupić pakiet 50gb ważne 50dni. czyli masz 100 gb za 50zł
  • Odpowiedz
@Blomex Chętnie pomożemy :) Do końca sierpnia otrzymujesz podwojone gigabajty i np. za doładowanie za 50zł otrzymasz 50GB, a za kwotę z doładowania czyli 50zł możesz zakupić elastyczne pakiety internetowe.
  • Odpowiedz