Wpis z mikrobloga

@cult_of_luna: nie ma się czego bać, dziś się wywaliłam przez własną nieuwagę wypiełam się prawidłowo na prawo ale odwróciłam w lewo żeby zobaczyć czy co nie jedzie, skręt kierownicy i bach miękko na asfalt-nawet żadnego siniaka nie mam i soszka cała ( ͡° ͜ʖ ͡°), też się tego bałam jak diabeł okazało się że jest super, wpinanie wypinanie łatwe, lepiej się jedzie. Dzisiejsza gleba nie wpływa na
@cult_of_luna: zrobisz jak uważasz, też się bardzo, bardzo , bardzo bałam, a teraz nawet po dzisiejszej glebie nie uważam żeby to było niebezpieczne, nawet upadek, jeśli już to przy zerowej prędkości najczęściej może się zdarzyć a wtedy rower leci pierwszy, instynktownie nie puściłam kierownicy lekko padłam na asfalt nic się nie stało. Cieszę się bo się czegoś nauczyłam i nie popełnię już tego błędu. Sam zdecydujesz, powodzenia w kręceniu w spd
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@cult_of_luna nie bój się nic. Jazda w spd świetna sprawa. Mam od kwietnia i polecam. 1 gleba prawie zaliczona ale na szczęście na światłach ścieżka i słup o który oparlem się barkiem. 2 raz wypialem 1 nogę nie ta co trzeba :) ale szybką reakcja i ustalem.