Aktywne Wpisy
wfyokyga +133
Okazało się, że dam radę przejść parę metrów bez kul. Coś się naprawiło, nie potrafię tego wytłumaczyć xD Oczywiście kuleje, inaczej nie da rady. No ale teraz mogę sobie coś przynieść, bo ręce wolne. W sumie zajebiste to było uczucie, taka wolność, duma i coś jeszcze, nie wiem. Nie będę odpowiadać na żadne pytania, piszę bo chciałem się pochwalić moim sukcesem hehexd Szkoda że w głowie dalej burdel, widocznie nie można mieć
PodniebnyMurzyn +139
W nocy sobie śpię śpię śpię
A w dzień sobie chodzę chodzę
A w dzień sobie chodzę chodzę
Szybkie pytanie, moja różowa uważa że za takie rzeczy nie powinienem być zły. No więc chcemy zacząć starać się o dziecko, a że teraz są dni płodne różowej to we wtorek powiedziała że "od dzisiaj do niedzieli sex codziennie". Oczywiście ja się ucieszyłem bo jak normalnie robimy to 2 razy w tygodniu to max a wiadomo im częściej tym lepiej. No to we wtorek był seksik, nawet 2 razy, już po różowa powiedziała że mam sobie wymyśleć jakąś pozycję nową to jutro poeksperymentujemy.
No to przyszła środa, różowa już jakaś niezadowolona była, mówi że w pracy coś tam, mniejsza o to, nie jest w humorze ok.
Wczoraj czekam czekam czy coś się wydarzy, w końcu się pytam jej czy coś działamy, "nie mam ochoty dzisiaj, jakbym miała to bym przyszła do ciebie".
No i nie powiem, już mniejsza o ten sex bo jestem przyzwyczajony do niego raz w tygodniu i jak już mam wybierać wolę raz a dobrze niż 2/3 razy ale słabe. Chodzi mi o to że mówi coś a potem nie dotrzymuje słowa, jeżeli wie że nie będzie jej się chciało codziennie niech nic nie mówi, bo tak ja się nastawiam a i tak #!$%@? z tego. Ona mi potem mówi że o takie błahostki jestem zły, że to nie jej wina że jej się akurat nie chce.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Kto ma rację?
Komentarz usunięty przez autora
O dżizas, tak wygląda to słynne małżeństwo?
Staranie się o dziecko powinno być czasem bliskości wzmacniającej związek, Żeby to dziecko potem wychowywali kochający się rodzice dając mu dobre wzorce.
Jednak zauważyć bym chciała, że człowiek raczej rzadko jest w stanie przewidzieć że np.za 4 dni nie będzie mieć ochoty ( ͡º ͜ʖ͡º) więc też trochę podchodzisz do tematu z d.... strony.
Może miała ciężki dzień, może się źle czuła - no bywa kurcze. Pretensje o źle samopoczucie są moim zdaniem równie nie halo, jak w sposób jaki ona Ci o tym oznajmiła.
Bo tu jasne jest, że ona zachowala się mocno nie w porządku. Nie dlatego, że nie miała ochoty, ale potraktowała Cie bardzo nie w porządku i z buta,