Aktywne Wpisy
JulianGangol +211
Czarzasty to stary lewak ale jest jedna z najbardziej rozpoznawalnych twarzy Lewicy. Dodatkowo gosc chodzi po wszystkich mediach, udziela licznych wywiadow i w glownej mierze to on stal za cala kampania wyborcza, ktora trwala od ponad pol roku. Od wielu, wielu lat jedna z najwazniejszych postaci na lewej stronie. Od 2016 roku przewodniczacy SLD a teraz Nowej Lewicy. I co sie wydarzylo? Lokalny chad z ostatniego miejsca na liscie o maly wlos
MackaCthulhu +518
Czuję się staro widząc, że siedzą tu osoby dla których Korwin to tylko drugoplanowa postać z konfederacji i jakiś mało znaczący dziadek co gada głupoty. Gdybyście gowniaki widzieli co on #!$%@?ł w swoim peaku XD (też gadał głupoty)
#konfederacja #korwin #neuropa #4konserwy #wybory #bekazprawakow
#konfederacja #korwin #neuropa #4konserwy #wybory #bekazprawakow
Później, jak za 15 lat okaże się, że skazano go w pokazowym procesie ci sami ludzie, którzy wyzywają Bodnara będą jęczeć, że państwo takie niesprawiedliwe.
Nawet mi takich osób nie żal.
#bekazprawakow #4konserwy #neuropa #bekazpisu #polityka
@utopjec: byłby w jak w amerykańskich filmach, jak w scenie finałowej do aresztowania glownego złoczyńcy przyczynia się komendant główny policji, prokurator, dyrektor FBI...;)
Pomijając różne żarty o rosyjskich służbach i tym jak z niedźwiedzia zrobili zająca, to z jakiegoś powodu od kilkuset lat odchodzi się od zasady 'przyznanie się królową dowodów' i od legalnej teorii dowodu w ogóle
I żeby nie było że to czysta teoria/Komenda to jednorazowy przypadek, polecam wyrok SN ws. V KK 112/18
Osobiście uważam że postrzegam świat w odcieniach szarości, ale rozumiem że na podstawie kilku komentarzy wiesz lepiej ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°
Ziobro nigdy nie rozumiał i nie rozumie, jak powinno sprawować się funkcję prokuratora generalnego. On sprawuje funkcję sądu doraźnego dla publiki.
@p4wl: Ale to przeciez ty uciekasz od dyskusji, pomawiajac mnie o cos czego nigdzie nie napisalem.
Na podstawie twoich komentarzy w tym watku, widze ze postrzegasz sprawe zero-jedynkowo, nigdzie nie pisalem, ze taki jest twoj caly swiatopoglad. Kolejny przyklad, ze lubisz sobie mocno dopowiadac.
A na sprawę mam #!$%@?, wchodzę sobie w polemikę bo mam czas do zabicia czekając na auto w serwisie, życzę dalszych sukcesów w wypieraniu się swych slow (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@prnppp: Nie ma to znaczenia. Chocby zlapali go z nozem nad cialem, policja nie moze podchodzic emocjonalnie do aresztowan.
@p4wl: Nie wypieram sie niczego co napisalem.
Czy to byłby podejrzany o mord 10-latki czy paser samochodów to wytyczne są które trzeba przestrzegać.
Żeby nie było:
Uważam że obie rzeczy (orzekanie winy przed wytokiem i robienie pokazowego procesu, oraz przekraczanie uprawnień) są niedopuszczalne, ale publika lubi takie akcje i