@aesthetic_njr: to ze sobie Bombel z Gora wpisali takie sumy bajonskie w WPS i beda chcieli takiego odszkodowania to jedna sprawa, a druga to ze polskie sądy orzekaja duzo mniejsze odszkodowania to drugie, no i trzecie to beda mogli sie tymi wyrokami podetrzec, bo juz widze jak typy od restreamow maja taki majatek zeby ich zaspokoic. Najwiekszy biznes na tym zrobia pelnomcnicy Bombla i ewentualnie komornik, ale watpie zeby szli
@Intersith666: Na szczesnie ta smieszna gala zlicza tylko jakies wytyczne do zaplacenia z ludzi ktorzy zostali udokumentowani na wykopie np. ten dzieciak z 108k widzami. Na twitchu 3-5 kanalow spokojnie tyle przy 3 mialo lacznie, a caly polski content byl zapchany restreamami. Mozna bylo wybierac pakiecik darmowy na swoje potrzeby ( ͡°͜ʖ͡°)
@aesthetic_njr: c---a im tam zrobią. Wrzucili jakąś grafikę by postraszyć gimbusów, żeby nie było lestlimów. Chyba idiota w to uwierzy, że wszystko tam sie zgadza co do zera xD I ta liczba zgłoszeń do plokulatuly równe 100 czemu np. nie 101 albo 98 xD Mogliby im coś zrobić jesli ten letlansmitujący czerpie dodatkowo dochód z lestlimów np. w postaci reklam na stronie. Jak nie czerpie dochodu lestlimując na twitchu czy
@aesthetic_njr: w sumie to dla mnie śmieszne te ostrzeżenie xD Skoro roszczenia według tej "grafiki" wynoszą prawie 4 mln zł to na tych lestlimach jest chyba dużo większy biznes niż na legalnym PPV. Więc w jakim celu ostrzegają skoro doskonale wiemy, że tego typu gale są nastawione pod czysty zysk. Proste nie ma żadnych roszczen ani pozwów tylko takie p---------e o szopenie oszusta bombla i goli, żeby nastraszyć dzieci i
@aesthetic_njr: dokładnie ( ͡°͜ʖ͡°) dlatego nie ma żadnych roszczeń i pozwów a ta infografika to manipulacja jak ująłeś i nastraszenie potencjalnych lestlimelów. Chyba hajsik z PPV się nie zgadza, że musieli trochę nastraszyć ( ͡°͜ʖ͡°)
Cena za bycie Polakiem, obecny kurs euro wg Google, to 4,30 Pani przy kasie poinformowała mnie, że nie mogę dokonać płatności w euro (różnica w cenie, to około 20 zł) i że cena została „źle” oznaczona :) #zara #cenyzdupy #euro #lublin
#patostreamy #famemma #danielmagical
źródło: comment_fpOn7bumIRypAuveJtzK4n3JpiZHJngU.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_fBWU0thaDEDcjIlXIyk1czNfn26oauRY.jpg
Pobierz