Aktywne Wpisy
Wychwalany +667
filip_z_konopielki +481
niepojete dla mnie jest to ze polacy nie sa 100% wdzieczni za to ze ukraincy walcza z ruskmi. #!$%@? robimy outsourcing wojny a wy nie pojmujecie tego xD Jak ukraina padnie to inflacja wam #!$%@? po 300% bo dolary beda po 10 zl i nikt tu dolara nie zainwestuje #ukraina
To już lepiej dać wolne by ludzie przez dwie godziny w ten dzien sprzątali ulice
#wiara #katolicyzm #bekazkatoli
Sprzątali to tez pracownicy Gospodarki Komunalnej co jest w ogóle komiczne
Syfienie miasta - okej chyba ze uprawiasz sport
Szansa na zablokowanie studzienek i ewentualne podtopienia? W imię Boga można XD
Jak to nie jest tolerancja, to nie wiem co jest...
„Polski katolicyzm”
Rozumiem, że wybierasz sobie katolicyzm pod swoją tezę. Niestety muszę Cię zmartwić, to tyczy się każdego, kto jest w kościele...
I
@szunis: Ty chyba sobie jaja robisz xD
prawda?
Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)
Tak, uwazam ze osoby ktore twierdzą ze jest wiecej niz dwie płcie, uwazaja sie za kobiety majac penisy, narzucają wszystkim innym swoje przekonania (czesto
- środowisko lgbt jest nietolerancyjne i panuje w nim duża hipokryzja
- osoby typu trans, maja wg mnie zaburzenia psychiczne
Niezależnie od zaburzeń, kazde środowisko społeczne moze wykazywać cechy nietolerancji. Nie ma związku większego między tymi dwoma aspektami.
Mimo to, zgrywasz glupka i próbujesz coś udowodnić, unikając odpowiedzi na pytanie.
Odnośnie badań... Homoseksualizm nigdy nie powinien byc wykreślony z listy chorób psychicznych. To w jakich warunkach został
Komentarz usunięty przez autora
biegactwo rzuca plastikowe kubki
We love ecology xdd