Wpis z mikrobloga

PS jak jestem na tym świecie 28 lat tak nigdy nie widziałem by sprzątali to wierni. Albo gniło to kilka tygodni albo woda ten gnój zmywała do studzienek.

Sprzątali to tez pracownicy Gospodarki Komunalnej co jest w ogóle komiczne
  • Odpowiedz
@JAI2L9LAD "Kościół wzywa osoby homoseksualne do czystości (tzn. abstynencji seksualnej), jednocześnie zaleca katolikom traktować te osoby z szacunkiem, współczuciem i delikatnością oraz nakazał unikać wobec nich jakichkolwiek oznak niesłusznej dyskryminacji"
Jak to nie jest tolerancja, to nie wiem co jest...
  • Odpowiedz
@JAI2L9LAD: czyli ok jak jesteś nietolerancyjny wobec religii ale tych wszystkich chorych psychicznie transów i innych dziwolągów trzeba tolerować? Wówczas jest ok, jak blokują miasto swoimi paradami? Syf po nich też zostaje ale to jest lgbt wiec trzeba tolerować!!!
  • Odpowiedz
@JAI2L9LAD "Zgodnie z Katechizmem Kościoła Katolickiego wydanym w 1992 (również w Polsce) roku Kościół katolicki zgadza się z tezą, że homoseksualizm wynika z różnych uwarunkowań oraz że jego psychiczna geneza pozostaje w dużej części nie wyjaśniona, a także przyznaje, iż pewna liczba mężczyzn i kobiet przejawia głęboko osadzone skłonności homoseksualne. "

Rozumiem, że wybierasz sobie katolicyzm pod swoją tezę. Niestety muszę Cię zmartwić, to tyczy się każdego, kto jest w kościele...
  • Odpowiedz
@szunis: Oczywiście XD oficjalne stanowisko Kościoła wobec pedofili tez jest negatywne ale nie przeszkadza im to kryć księży pedofili XD mam rozumieć ze oficjalne stanowisko kościoła sprawia ze nagle wszyscy kochają srodowisko lgbt a te zdjęcia to kłamstwo XD
  • Odpowiedz