Wpis z mikrobloga

Patrząc na Instagram, to Kutanio chyba serio przechodzi jakieś ostre załamanie nerwowe. A patrzenie na Olka brylującego w ekipie Madzi pewnie mu nie pomaga to i łezki lecą. Oj Kutaszek a tak miało być pięknie, co? Mieszkanie w Londynie, imprezy ze Spikerem a tu c---a. Musisz iść spać.
#bigbrother
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Missty: Wczoraj sama Madzia powiedziała w wywiadzie, że odkąd wyszli i spędzają razem czas, to w ogóle się nie kłócą. Przypadek? Czy jednak ma na to wpływ fakt, że nie ma z nimi Kutasza. Tak samo zresztą jak przez dwa tygodnie w BB.
Aaa zapomniałam. Teraz to się pewnie nie kłócą, bo Olek się pilnuje żeby 50 tysi przytulić
  • Odpowiedz
@Missty: oczywiscie. to przytoczmy dramy w ktorych Łukasz nie brał udziału:
- zabranie "ukochanej" papieru toaletowego jak chciała iść na dwójke i upokarzanie jej tym
- wymyslanie dla "ukochanej" kary ktora najbardziej ją zaboli tzn. skazanie na samotność
- prowadzenie ją z molo pokazując fucka
- pokazanie fucka jak Magda powiedziała Łukaszowi ze moze sie o nią oprzeć
- notoryczne obgadywanie jej do igora, radka, magdy z.
  • Odpowiedz
@Zabajka: Między Madzią a Olkiem jest na razie dobrze bo nie ma z nimi Kutasza. To się jednak może zmienić bo Madzia ma się z nim spotkać pod koniec tygodnia, pewnie będzie znów grał na jej emocjach i robił z siebie biednego poszkodowanego Łukania a z Olka zrobi w jej oczach potwora.
  • Odpowiedz
@Nana5: Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że Madzia co nieco zrozumiała. Daje takie subtelne sygnały, że już nie jest tak ślepo zapatrzona w Łukasza. Może Milex z ekipą mieli w tym swój udział. No nic, pożyjemy zobaczymy.
  • Odpowiedz