@taki_tam_ktos: Miałem E39 w czasach kiedy posiadanie takowego do czegoś nobilitowało i w sumie było generację dalej od obecnej, jak go kupiliśmy (lata 2009-14). Powiem Ci, że to bardzo wygodny samochód, fakt, że czasem coś się zepsuło, ale miał realnie ponad 600k przebiegu (słynne M57D30). A Sebastiany jeżdżą tym bo jes po prostu tanie, ale jeszcze parę lat i będzie podbijać na wartości. Jak , dla mnie ostatnia obok E46 generacja
@patryk-hukalowicz: No mnie to auto ujęło jak zobaczyłem wersję e39 Alpina, zwłaszcza wnętrze. Choć jeśli finalnie kiedyś się skuszę, to pewnie maksymalnie na m pakiecie skończę.
A co do bebechów, to będę myślał jak już bym miał zakupić. Zwłaszcza, że z tymi silnikami do bawarek to jest loteria i trzeba się zapoznać by nie kupić sypiącego się szrota, bo taka natura danego silnika.
nie no jak czytam wykop, to wychodzi ze zarabia sie tutaj wiecej niz na zachodzie, gdzie nie mamy zadnego duzego korpo, a jestesmy tania sila robocza dla nich
#heheszki #gownowpis #pytanie #bmw #e39
@Increev: Podoba mi się też Opel Vectra C polift i przedlift Volvo s60. Ja już nie wiem, co mam myśleć xd. ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_cN8VByLWp3tf7VsBWOgkgytwG66Xw9Ak.jpg
Pobierzźródło: comment_nl0RHT5YbDEFJNZ7onnJBFSZR11Hfpcv.jpg
PobierzA co do bebechów, to będę myślał jak już bym miał zakupić. Zwłaszcza, że z tymi silnikami do bawarek to jest loteria i trzeba się zapoznać by nie kupić sypiącego się szrota, bo taka natura danego silnika.
Bo niestety wiem, że coupe które aktualnie mam
źródło: comment_DjlxejtCPIIakPNQivXtpMpgeXfOiGDO.jpg
Pobierz