Wpis z mikrobloga

@PannaStonka aż 4? :O Ostatnio zrobiłam testowego psika na rękę i jak psiknęłam się o 16, to o 22 jeszcze go mocno czułam, a w międzyczasie wzięłam prysznic xD Do tego jak wychodziłam z pokoju i wracałam, to lekko było czuć w nim tego Aliena, także cztery psiki? :O Niektórzy radzą nawet dawać jednego na nadgarstki, z nadgarstków na szyję i starczy, a tu tak dużo xD
@whiteglove: Dla mnie to nie za dużo, to prawie jak nic, no nie wiem, może mam słaby węch, albo na mojej skórze one mniej intensywnie pachną.
Ja nie psikam bezpośrednio na skore tylko psikam w górę i wchodzę w tą chmurkę, ale to już chyba indywidualne preferencje.
@SnoobDuog e nie, Alien był taki popularny chyba kilka lat temu, teraz prym wiedzie LVEB, Si, Tresory i Black Opium. Zresztą też nie jestem przekonana czy taki ten Alien popularny, bo jak wącham nieznane mi popularne perfumy to zawsze mam jakieś skojarzenia, bo skądś znam zapach, a przy Alienie nic takiego nie miałam ))¯_(ツ)_/¯
@PannaStonka: Ja jestem pasjonatem perfum i też kupuję takie jakie mi się podobają, ale popularnego gówna bym nie kupił nawet jakby pachniały lepiej jak Roja, bo ponad wszystko cenie sobie oryginalność.