Aktywne Wpisy
Pannoramix +69
Skąd nazwa "Wędrowne Motyle"? Tak funkcjonujemy w przestrzeni już 13/14 lat. Niby to nazwa dziwna. Ale ma konkretną genezę
W najnowszym odcinku na kanale jest to wyjaśnione w ciekawej scenerii na Jukatanie
Przy okazji ciekawostka o banknotach zarówno 50 jak i 100 pesos, które mają na sobie właśnie Wędrowne Motyle, które zainspirowały nas 14 lat temu. Piszę w liczbie mnogiej dziś z szacunku dla mojej drugiej połówki, bez której zapewne to wszystko
W najnowszym odcinku na kanale jest to wyjaśnione w ciekawej scenerii na Jukatanie
Przy okazji ciekawostka o banknotach zarówno 50 jak i 100 pesos, które mają na sobie właśnie Wędrowne Motyle, które zainspirowały nas 14 lat temu. Piszę w liczbie mnogiej dziś z szacunku dla mojej drugiej połówki, bez której zapewne to wszystko
Vermeerrr +1
Czy jest ziarnko prawdy w tym, że mężczyźni wolą zołzy? Czytam jakieś anonimowe kobiece wyznania i tam kobiety się żalą, że były tak dobre i w ogóle do rany przyłóż, ale zostały rzekomo zostawione, bo były właśnie "za dobre".. Mam nadzieję że to nie prawdaxdd
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #milosc #randkujzwykopem
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #milosc #randkujzwykopem
Komentarz usunięty przez moderatora
@InnyWymiar90 No dobra, ale nawet chodząc po różnych sklepach typu Media, EuroRtv itd pisze ze gwarancji jest tylko 12 miesięcy więc jak to w końcu ( ͡° ʖ̯ ͡°) Gwarancja sklepowa kończy się jakby po roku a konsole w dalszym ciągu można łącznie do dwóch lat oddać do jakiegoś serwisu Microsoftu i przyjmą? ¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
Jak kupujesz u janusza to ci powie że sam zepsułeś, bo teoretycznie po roku od zakupu może od ciebie wymagać udowodnienia, że usterka jest wynikiem wady występującej w momencie zakupu.
@rbbxx a skoro już podałeś przykład z rejestracją konsoli to orientujesz się może czy można podpiąć konsolę którą się kupi od kogoś innego, nie nowa ze sklepu? Jest wtedy szansa że On też ją podpiął ( ಠ_ಠ)
I teraz moje DOMYSŁY!! Ale to tylko domysły więc nie sugeruj się. Myslę, że jest tak. MS daje na nową konsolę 27 miesięcy (o tym akurat wspomina wiele osob, plus dowód w postaci gwary na prawie 26 miechów na zrzucie powyżej) 24 plus 3 na ewentualne leżakowanie
w CALEJ UNII EUROPEJSKIEJ, konsumentowi przysluguje DWULETNI okres gwarancyjny na produkty:
https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/poland/index_pl.htm
Nie wprowadzaj zatem w błąd.
W sumie ciebie tez to tyczy.
https://services.sony.pl/support/pl/warranty/general:
Sony udziela gwarancji jakości oraz zapewnia, że produkt wolny jest od wad materiałowych i produkcyjnych od dnia zakupu przez okres:
JEDNEGO ROKU dla kategorii WALKMAN
DWÓCH LAT dla pozostałych kategorii produktów
https://prawakonsumenta.uokik.gov.pl/reklamacje/gwarancja/
Jeśli natomiast chodzi o gwarancję nowego Xboxa, to jeśli byś trafił jakąś "przeleżaną" konsolę na magazynie i po rejestracji było by mniej niż dwa lata gwarancji, to po prostu napiszesz do