Arhus Arhus 16.06.2019, 09:34:05 via Android 123 + #gotujzwykopem #sousvide cielęcina z kością, 3h na 55 stopni, więc wracamy za 3h źródło: comment_T1s6uQviQjCY2cxwI2ttFdVU8cO0PkGe.jpg Pobierz
o-o_i o-o_i 16.06.2019, 13:26:15 via Android 0 + @Arhus ciekawie to urządzenie wygląda, masz wersję nano? I jeszcze jedno pytanie, może mądre, może głupie: apka na telefon jest opcjonalna?
Arhus Arhus 16.06.2019, 13:34:08 via Android 0 + @o-o_i ta można używać bez apki, mam wersję na bt, nie mam wersji na o tylko zwykła, ale w jakiejś promocji kupiłem, nierdzewka to nierdzewka
o-o_i o-o_i 16.06.2019, 13:39:25 via Android 1 + @Arhus dobra, to jeszcze jedna rzecz, bo zacząłem trochę czytać o tej technice - ona służy do przygotowania mięsa do przyrządzenia, a nie jest sposobem na przyrządzenie mięsa? Tzn. zawsze po sous vide i tak stosuje się dodatkową obróbkę cieplną?
jestemkrolowafrancji jestemkrolowafrancji 16.06.2019, 14:31:39 0 + @Arhus: dziwne te wkładki do butów
rabarbarowyStraznik rabarbarowyStraznik 16.06.2019, 14:44:33 via Wykop Mobilny (Android) 0 + @Arhus: ej weź mnie zawołaj jak będzie gotowe ;)
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link