Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@babadookk: większość biznesów można opisać w taki sposób, że będą się wydawały obozami pracy. Różnica jest taka, że 95% osób nie narzeka tylko ZA PIER DA LA. Też bym mógł powiedzieć od #!$%@? złego o mojej pracy, ale po co się negatywnie nakręcać? Robić swoje i zbierać profity. Tyle.
  • Odpowiedz
@babadookk: to jest tak jak z robolami co mówią, że te inżyniery to tylko przed kąkuterem siedzooo i nic nie robiono. Każdy zawód zajebisty i dla ludzi ułomnych do czasu kiedy ty sam zaczniesz go praktykować.
  • Odpowiedz
@babadookk Pokaż od czego sie zaczęło, bo znając życie ktoś napastowal tę Panią zeby tylko zrobiła pazurki nawet w dzien swojego slubu. Przeciez co to dla niej...
  • Odpowiedz
  • 1
@night_witch95: @dildo-vaggins: ale ja nie powiedziałam, ze gardzę nią, bo jest stylistka paznokci. I nigdy bym tak nie powiedziała. Szanuje każdy zawód. Smieszny jest dla mnie fakt, ze dziewczyna narzeka na prace po 6 dni po 12 godzin, a pewnie ma własna działalność, wiec sama decyduje, ile pracuje (oczywiście jest 0,01% szans, ze pracuje dla Grażyny stylistki, która ją wyzyskuje i płaci grosze). No i robi z siebie
  • Odpowiedz
  • 3
Moim zdaniem te produkty powinny być sprzedawane tylko i wyłącznie osoba za ukazaniem choćby certyfikatu

EH, PANIE, CORAZ WIĘCEJ AMATOREK PCHA SIĘ DO ZABAWY. MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I MALOWAĆ PAZNOKCIE BĘDZIE MOŻNA TYLKO Z LICENCJĄ, BO NAPRAWDĘ NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD UPUSZCZĄ PĘDZEL ZA 50ZŁ NA PODŁOGĘ
  • Odpowiedz
  • 0
@Shyvana: Inny rodzaj skupienia - fakt. Ale raczej nie uświadczysz inżyniera albo programisty, który w trakcie pracy jednocześnie sobie gada z kimś z boku. A przy robieniu paznokci to jest norma. O tym mówię. Skupienie to jedno ale kompletne wyłączenie się z interakcji z otoczeniem to druga sprawa i po to są te przerwy. Bo bez tego człowiek dostałby świra, w totalnej izolacji.
  • Odpowiedz
  • 1
@CoYoT: serio nie wiem jakie masz pojecie o tych zawodach o ktorych mowisz. Stylistke paznokci już wytlumaczylam.
Z kolei mój narzeczony jest inzynierem, konstruktorem maszyn. W pracy jest w pomieszczeniu z 6 innymi osobami, z tego co opowiada to rozmawiają normalnie, żartują sobie, gra jakies radio itd. Wiele razy jak brał home office to pracował siedząc ze mną w pokoju jak np ogladalam sobie cos w tv albo grałam na
  • Odpowiedz
@babadookk : wykopki to takie janusze, jeśli ktoś nie #!$%@? w 30 stopniowym upale na dachu kładąc papę, to jego praca przecież nie może być trudna. Stylistka paznokci albo praca 8 godzin z dupą na krześle przy kompie - no nie, przecież twoja praca nie może być trudna, bo kllikasz w komputerek albo malujesz paznokcie (przez 8 godzin wdychając jakieś gówno)
  • Odpowiedz
  • 0
@caslin: a myślała może o krześle dentystycznym do pracy?
Siedzi sie na nim jakby odwrotnie, opiera się klatka piersiowa o oparcie, kregoslup dzieki temu jest w pozycji wyprostowanej.
Takiego uzywa moja dentystka i kiedys nawet ja o to zapytalam i powiedziała że czuje się dobrze z nim nawet po 10h zabiegow.

Nie wiem tylko jaki bylby komfort wykonywania stylizacji w takiej pozycji, ale chyba spoko bo też jest się troche
  • Odpowiedz