Wpis z mikrobloga

@M1r14mSh4d3: Jakoś nie chce mi się wierzyć, że w pociągu jadącym na brudstok zawalonym ludźmi ktoś sobie wyjął sprej i zaczął malować po drzwiach. Przecież w całym pociągu by j----o zaraz farbą. @Shishu miał coś naskrobać o pociągach na Woodstock, jemu uwierzę :)
  • Odpowiedz
@M1r14mSh4d3: nie przeszkadza mi. Nie szukam rzeczy które jakoś szczególnie mnie nie dotykają żeby chodzić wiecznie w--------m. Poza tym jakie podatki? Na pociągi z demobilu, które reanimują tylko na ten dzień czy kilka? XD
  • Odpowiedz
@NDSS: żałuj. Byłem raz rok temu. Było piwerko, śpiewanie, mieliśmy gitarzystę który umiał grać wszystko, a z wandalizmu to na wyjściu urwałem plakat z drzwi i przykleiłem kumplowi na plecy i kazdy potem oglądał mu plecy żeby sprawdzić kto kiedy gra xd
  • Odpowiedz
@M1r14mSh4d3: Jest akcja by w tym roku szanować pociągi - pewnie nie wszyscy sie zastosują ale może cześc ogarnie reszte to primo
Primo ultimo wysyłane były stare składy do kasacji a i tak kolej na tym zarabiała.

Profit?
profit!
  • Odpowiedz
@M1r14mSh4d3: Obejrzałeś ty wogóle ten film na epoznań, na który się tak powołujesz, gdzie koleś z koleii się wypowiada, że straty sie zamknęły w kilkuset złotych w wielkopolsce? :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
I, ważne, czy kibice dostają dodatkowe składy na czas jakiegoś meczu?

@M1r14mSh4d3:

Nie, ale często dostają obstawę policji, gdzie ściąga się jednostki z innych miast. Co dzieje się częściej niż raz w roku.

Ale tak, pluje na ludzi, którzy nie potrafią się zachować. Nieważne czy lewaki, prawko czy jakikolwiek inny mają poglądy
  • Odpowiedz
@M1r14mSh4d3: NO I? To że jest chlew w pociągu to łatwo to wszystko ogarną na sprzątaniu, są ekipy sprzątaczek od tego. Ten syf to ogarną w pół godziny na cały skład razem z umyciem podłogi ¯\_(ツ)_/¯ To są niskie koszty szczególnie na zdjęciu to są stare kible czyli EN-57. Zawsze do takich imprez dawany jest kilkudziesięcioletni tabor...

Kwestia tych TAGÓW markerem to widać że to jakieś seby z blokowisk co
  • Odpowiedz