Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
#przegryw #p0lka #tinder #logikarozowychpaskow

Do wszystkich bialorycerzy i różowych pasków, spotkałem się wczoraj nad wodą z tą 17-latka która przyjechała bez żadnych problemów się spotkać, którą podobno 'molestowałem'.

Ona ma to w dupie, ma w------e, nie możecie tego zrozumieć? XD
Uśmiechnięta, dała buziaka normalnie.

Lubiła to co robiliśmy, starych nie będzie parę dni w domu to pewnie przyjdzie do mniej na noc.

Dowiedziałem się że miała jakiegoś chłopaka kiedyś więc może nie dziewica, więc będzie łatwiej....
  • 134
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Thachi bo ziomek pisał, że zabrał dziewczynę na bok od grupy i zaczął się masturbowac i nie przestał nawet jak ta go o to prosiła. I teraz niby robi z siebie chada ale to wszystko jest tylko baitem
  • Odpowiedz
Pozdrowię go od ciebie

@anyvu: serio to dla ciebie jakieś osiągniecie?

jestem lepszym człowiekiem od ciebie, bo jak wiesz te laski nie są jakimiś modelkami, mimo że sądze że wyglądam lepiej od nich albo jestesmy w podobnej skali, mimo to nie przeszkadza i daje jej szanse, MIMO że jest k------o nieśmiała i nie idzie się z nią
  • Odpowiedz
@anyvu znaczy on pisze, że tak niby było ale według mnie to tylko śmieszna historia dla Mirko. Bo ja znam wiele dziewczyn w różnym wieku i tak p--------h to w życiu nie widziałem. Więc na 95% jest to bait. Uwierzę tylko, jeśli wstawi wideo na, na którym 1 dziewczyna potwierdza cała ta historie od momentu wywiezienia do lasu i masturbacji po moment gdy załatwia mu a-----l.
  • Odpowiedz
@dleifteh: Widzę że wszystko się elegancko kręci. Też dziś chciałem gdzieś wyjść zapolować ale nie dam rady. Ucz się i korzystaj. Szykują ci się najlepsze wakacje ewer.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@pijekubusplay: @Glutt
.wróciłem, k---a Mac, nie wiedziałem że te laski to takie typowe p0lki, zaraz jadę po 2 piwka i napisze w skrócie ..

Mówię juzt teraz ze to będzie brzmiało jak zarzudka, Ale nie ruchalem xd
  • Odpowiedz