Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
#przegryw #p0lka #tinder #logikarozowychpaskow

Do wszystkich bialorycerzy i różowych pasków, spotkałem się wczoraj nad wodą z tą 17-latka która przyjechała bez żadnych problemów się spotkać, którą podobno 'molestowałem'.

Ona ma to w dupie, ma w------e, nie możecie tego zrozumieć? XD
Uśmiechnięta, dała buziaka normalnie.

Lubiła to co robiliśmy, starych nie będzie parę dni w domu to pewnie przyjdzie do mniej na noc.

Dowiedziałem się że miała jakiegoś chłopaka kiedyś więc może nie dziewica, więc będzie łatwiej....
  • 134
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gringo44: możliwe, ale pokazała mi ta co ma niby dziecko, insta stroy z jego imieniem xd więc brzmi legitne, ale nie wyglądało w ogóle na murzyna... xd ale co mnie to obchodzo? xd ja mam swoją która tez jak się okazało miała byłego, jak nie byłych xd ja p------e ja tu K---A TRAFIĆ NA DZIEWICĘ?!?!?!?!?
  • Odpowiedz
@Gringo44: AJ? xd?xd

to nie jest ta 'moja' d------a, tylko jej koleżanka

ale po tym jak gadała że jest dziewicą i chce być do końca, a potem dodała że miała byłęgo przez przypadek, wątpie żeby była taka czysta xd
  • Odpowiedz
@dleifteh a ty masz lat 12 na imię Marysia, dziewictwo straciłeś z sztywnym palem Azji mając lat 9 bo ojczym był pijany a matce się nie chciało. Ojczym to nagrywał ale matka była zazdrosna to skasował. K---a dalej mi się nie chce wymyślać bo mam ciekawe życie w przeciwieństwie do ciebie
  • Odpowiedz
@pijekubusplay: no dziś mi moja pisze że pierodliły, żadna nie ma dziecka, tylko dwóm z nich podoba się murzyni xd

ja p------ę, ale łatwo mną manipulować, bo ja w to wierzyłem XD

dziś się nie spotkałem, mieliśmy być na festynie, ale burza wszystko zepsuła, a dziś miałem największe parce, bo kac, a wiadomo co chce się robić najbardziej na kacu :/
  • Odpowiedz