Wpis z mikrobloga

@GreatMajster: prawda to, a potem ździwko, że nie odzywamy się do kobiet kiedy z tymi pustymi lachonami nie da się praktycznie o niczym gadać, a z innym facetem prawie zawsze znajdziesz jakiś temat do rozmowy(chyba, że to też jakiś debil)
  • Odpowiedz
@GreatMajster:
Kobiety: astronomia, kryzysy gospodarcze, języki obce, biotechnologia, Elon Musk, hodowla gadów
Mężczyźni: p---o, walenie konia, piłka nożna, gierki na telefonie, patostreamy, wykop, chlanie
  • Odpowiedz
@pierogu: nigdy nie spotkałem kobiety która z własnej inicjatywy interesowała by się gospodarką, astronomią czy biotechnologią(chyba, że była po studiach związanych z jakimś z tych kierunków).
@Diamond-kun: gadasz tak jakby do ruchania się cały świat sprowadzał. ktoś kto ma pasje jest bardziej wartościowy niż jakieś tam bydło rozpłodowe na kiju
  • Odpowiedz
@Diamond-kun: no jeżeli oceniasz kogoś, a raczej całą grupe ludzi po kilku wpisach, to ja nawet nie mam pytań...
może pochwal się co ty sobą reprezentujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
geopolityka, konflikty zbrojne, ekonomia

Brzmi jak totalnie nudne gunwo dla brudnych qcòw xdddddd

snap, instagram, Marta Linkiewicz, dawanie Arabom w klubowych
  • Odpowiedz
  • 7
nigdy nie spotkałem kobiety która z własnej inicjatywy interesowała by się gospodarką, astronomią czy biotechnologią(chyba, że była po studiach związanych z jakimś z tych kierunków).

@Mystoo To najwyższy czas zmienić towarzystwo.
  • Odpowiedz
@GreatMajster: nie ma co fantazjować, mężczyzn ograniczających zainteresowania do telewizora jest tyle samo co kobiet do plotek i ciuchów. W młodszym pokoleniu jest tak samo. Koleżanki jak zaczną o włosach i paznokciach to nie mogą skonczyć i koledzy gdy gadka schodzi na samochody i a-----l.
Czasem rozmawia się na poważniejsze tematy lub o tym na czym się kto zna. Informatyka, księgowość, policja, parę ciekawostek że świata.
  • Odpowiedz