Wpis z mikrobloga

czy jak taki przegryw grając dobrze na gitarze(poprostu mając talent) ma sznase na znalezienie dziewczyny mimo s----------a?
#przegryw #s----------e #gownowpis #depresja #pytaniedoeksperta #pytanie #rozowepaski
arturzycabamburzyca - czy jak taki przegryw grając dobrze na gitarze(poprostu mając t...

źródło: comment_bBf2d3OvEXQ6LZn9UyYoHeshY4eGu0LN.jpg

Pobierz

odpowiedzi

• no chyba nie 23.5% (16)
  • nie sądze 17.6% (12)
  • raczej tak (zależy do talentu) 13.2% (9)
  • jescze jak 13.2% (9)
  • dziewczyny wolą rap a nie gitary 14.7% (10)
  • a huj wie 17.6% (12)

Oddanych głosów: 68

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@arturzycabamburzyca: a skąd lachony mają wiedzieć że grasz na gitarze? żeby móc jej się pochwalić, że grasz na gitarze musisz najpierw ją poznać/zagadać tak żeby chciała z tobą gadać, a do tego niezbędny jest wygląd. no chyba, że będziesz łaził z gitarą po ulicy (że to niby na spotkanie kapeli albo do szkoły muzycznej idziesz) to pewnie jakiś plusik będzie dla niektórych z nich
  • Odpowiedz
@arturzycabamburzyca: ale że niby idziesz dopiero na spotkanie kapeli/zespołu. możesz też wrzućić zdjęcie z gitarą na prof na tinder albo żydoksiążke. ja miałem kiedyś na prof zdjęcie z gitarą(mimo, że nigdy na niej nie grałem i nie potrafiie xd) to jakieś zainteresowanie to wzbudziło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Bochun: Ja nie napisalem nic o gwarancji, tylko o tym ze jest duze prawdopodobienstwo, ze jakas sie wokol niego zakreci. Znam te srodowisko i juz sie spotykalem z tym kilkanascie razy, jak koles byl niski lub mial nadwage, ale gral w zespole ktory mial te 500 wyswietlen na yt, dorabial sobie jako gitarzysta w nizszowym zespole, ktorzy maksymalnie mogli liczyc na jakies pojedyncze wystepy w zapyzialym undergroundzie lub zwykly support
  • Odpowiedz
@Bochun: tez uwazam ze jesli go w ogole by nie krecilo samo granie na instrumencie, to nie ma sensu tak tego forsowac z powodu samych dziewczyn. Ja to pisalem w takim kontekscie, jakby ta gra go satysfakcjonowala a dziewczyny przy okazji, bo desperata da sie wyczuc
  • Odpowiedz