CDPR ukorzył się przed tymi "kilkoma krzykaczami", jak to Neuropki tłumaczyli tych ludzi co mieli ból d--y o babe z kutongiem na plakacie, i przepraszają SJW i lewaków z Twittera na kolanach i dodadzą opcje bycia trans do gry.
Umówmy się: gdyby nie ta afera, nigdy by takich opcji nie robili.
To jest Cyberpunk, z założenia jest anarchistyczny, łamiący normy społeczne, a tożsamość jest poddawana nieustannej redefinicji.
@jaqqu7 Podaj mi cytat z podręcznika do Cyberpunku 2020 autorstwa Mike'a Pontsmith'a gdzie jest wyraźnie napisane że baba może sobie zrobić cybernetycznego kutasa a usunę konto.
@gregor40 Piękny przykład Argumentum ad Ignorantam. Brak dowodu fałszywości, nie jest dowodem prawdziwości. Kto wysuwa tezę, ten powinien dążyć do jej udowodnienia.
@Grzolsat: masz: "Mr. Studd™/Midnight Lady™ Sexual Implants: The Mr. Studd™ slogan "All night, every night and she'll never know." captures the adult intentions of these implants; use your imagination to what they are capable of. Wearer add +1 to Seduction checks."
@elswyr78 A gdzie niby w opisie tego implantu jest zaznaczone że jest to k---s dla kobiet? Tam jest napisane tylko o zwiększonej intensywności seksualnej. Nic o wielkich kutongach dla kobiet.
@jaqqu7 Nic nie odwracam. Nie dostarczałeś mi dowodów więc nic nie będę usuwał.
Tak na marginesie, nawet jakbyś mi zacytował cytat z podręcznika gdzie by było napisane wprost "cybernetyczny k---s dla kobiet" to i tak bym konta nie usunął. Nie wiem dlaczego wziąłeś na serio że usunę konto tylko dlatego że jakiś random z internetu powie mi że nie mam racji ( ͡°͜ʖ
@Grzolsat: Szkoda tego komentować. Nie trzymasz się własnego słowa i nie wychodzisz na kozaka, a na kogoś dokładnie przeciwnego. Co do cybera. Nie kupuj, nie graj. Proste. Widzę, że masz ostre motywy wyparcia- szczególnie jak ładnie sobie sam wytłumaczyłeś transa elfa z wiedzmina. No a ten gej myśliwy to kim był? A wybór opcji dialogowej dla Ciri w saunie- wolę dziewczyny- to co halucynacja?
@Grzolsat: p--------z jak potłuczony. Alternatywne organy płciowe są idealnym przykładem możliwych wszczepów. Zajebiście to pasuje do rozwiązłości świata CP2077 gdzie jednego dnia możesz miech donga, a drugiego cipę.
I dlatego między innymi warto inwestować w krajowe firmy, a nie gigantów zza granicy. Nie dość, że płacą dużo wyższe podatki, to jeszcze angażują się w sprawy kraju. Szacunek panie Brzozka #inpost #powodz
CDPR ukorzył się przed tymi "kilkoma krzykaczami", jak to Neuropki tłumaczyli tych ludzi co mieli ból d--y o babe z kutongiem na plakacie, i przepraszają SJW i lewaków z Twittera na kolanach i dodadzą opcje bycia trans do gry.
Umówmy się: gdyby nie ta afera, nigdy by takich opcji nie robili.
#cyberpunk2077 #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy
@jaqqu7 Podaj mi cytat z podręcznika do Cyberpunku 2020 autorstwa Mike'a Pontsmith'a gdzie jest wyraźnie napisane że baba może sobie zrobić cybernetycznego kutasa a usunę konto.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@gregor40 Piękny przykład Argumentum ad Ignorantam. Brak dowodu fałszywości, nie jest dowodem prawdziwości. Kto wysuwa tezę, ten powinien dążyć do jej udowodnienia.
@Grzolsat: Mr. Studd i Midnight Lady.
https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/bzipvi/yo_hold_up/eqt9wck/?st=jww2r52f&sh=d7cf4268
Usuwaj konto.
https://cyberpunk.fandom.com/wiki/Implants
hurr durr lewaki w moich grach
@Grzolsat: https://cyberpunk.fandom.com/wiki/Implants Oficjalne wiki. Masz w zakładce implanty, dość zresztą wysoko na liście. Usuwaj konto.
@jaqqu7 Nic nie odwracam. Nie dostarczałeś mi dowodów więc nic nie będę usuwał.
Tak na marginesie, nawet jakbyś mi zacytował cytat z podręcznika gdzie by było napisane wprost "cybernetyczny k---s dla kobiet" to i tak bym konta nie usunął. Nie wiem dlaczego wziąłeś na serio że usunę konto tylko dlatego że jakiś random z internetu powie mi że nie mam racji ( ͡° ͜ʖ
Możesz iść z nimi pod rękę. Widzę, że przyswajanie informacji oraz zrozumienie słowa pisanego, czy kontekstu macie na identycznym poziomie.