Aktywne Wpisy
dendrofag +27
† Niedziela, 07.05.2023, V Niedziela Wielkanocna, #mikromodlitwa #mirkomodlitwa
Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, zostaw intencje w komentarzu. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
·CZĘŚĆ CHWALEBNA·
1 Zmartwychwstanie
2 Wniebowstąpienie
3 Zesłanie Ducha Świętego
4 Wniebowzięcie Najświętszej Maryi Dziewicy
5 Ukoronowanie Najświętszej Maryi Dziewicy
W maju za wstawiennictwem Przenajświętszej Maryi Dziewicy modlimy się o nawrócenie Narodu Polskiego, a szczególnie dzieci i młodzieży.
●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ●
Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, zostaw intencje w komentarzu. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
·CZĘŚĆ CHWALEBNA·
1 Zmartwychwstanie
2 Wniebowstąpienie
3 Zesłanie Ducha Świętego
4 Wniebowzięcie Najświętszej Maryi Dziewicy
5 Ukoronowanie Najświętszej Maryi Dziewicy
W maju za wstawiennictwem Przenajświętszej Maryi Dziewicy modlimy się o nawrócenie Narodu Polskiego, a szczególnie dzieci i młodzieży.
●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ●
Urban7735 +5
Ja z nią zerwałem i się wyprowadziłem. Przyłapałem ją z tinderem w ręku. Niby tłumaczyła, że to fake konto (faktycznie tak wyglądało) i chciała je usunąć. Założyła je kiedyś tylko, żeby zobaczyć opis byłego (nie wiem po co) i nie było tam par, ale wyprowadziło mnie to z równowagii. Plus do tego dochodzi jej straszna samolubność.
W dzień rozstania miała wolne, poszła sobie na rower. Myślałem, że jak wrócę z pracy to
W dzień rozstania miała wolne, poszła sobie na rower. Myślałem, że jak wrócę z pracy to
Powiem więcej, każdy ma
@konrad2411: Nie wiem co sobie myśleli odpowiadający, ale wiem, że proste pytanie powinno być tak skonstruowane aby nie było dylematów :)
Ponadto nie wiem czy ankietowani znali zamysł pytających.
Tutaj trochę potraktowano ludzi jak debili, pytając o dziwne rzeczy i nie dając prawidłowej odpowiedzi i założyli, że ankietowali znali
@LowcaG: Po przeniesieniu do innego kraju nie zmieni się waluta Twojej lokaty.
@Lisek_Mirek: Ale ceny tam przecież mogą polecieć w górę, kursy zmienić ;)
Ta sama logika. inaczej zarobiłem na tej lokacie nie sądzisz, że trochę dziwne w kontekście lokaty? (wartość pieniądza to co innego)
Ps.
Równie dobrze mogę powiedzieć, że pieniędzy z lokaty nie wydam na konsumpcję (żywności i koszyka inflacyjnego) i zarobiłem jednak 5. A jak na ubrania wydam bo jeszcze więcej bo tam panuje (nie wiem czy jeszcze) deflacja.
to i le w końcu zarobiłem na tej lokacie?