Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +38
odkąd pamiętam interesują mnie tylko rzeczy bezsensowne, niepraktyczne (chociaż o wielkim zainteresowaniu czymkolwiek próżno mówić) i mam w sobie silną niechęć do zdobywania umiejętności, które potem przydałyby mi się na rynku pracy ha tfu, kwalifikacje, kursy, dokształcanie, certyfikaty, aż mnie mdli
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
źródło: ŚWK 251 Skok.mp4_20220620_001612.625
Pobierz
Alcedoatthis +202
źródło: 1000009008
Pobierz

#cyberpunk2077 #ps4 #xboxone #pcmasterrace
źródło: comment_xl9xbnCr8teA4uN2UsVKWK4nfkMFYNr4.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ale że grę wydają Redzi, to 90% komentarzy "lool ale ploteczki z d--y, ktoś tu chyba jest nieprzychylny" XDD
Więc powiem że to jest często takie p--------o bo kiedyś o to ich pytałem
No faktycznie ploty wyssane z p---y starej baby, j-----e kotka za pomocą młotka.
@Kiedys_Mialem_Fejm: Widzę antykult CDPR mocny. Info z d--y tak jak ktoś wyżej wyjaśnił, nie wiem co ty tu próbujesz typie udowodnić.
Im częściej się o grze mówi, tym do większej liczby osób info dojdzie, a tych niezdecydowanych przekona.
Podstawy, oj podstawy. Przecież inni, co przekladali, też podawali daty. Na tym polega przesuwanie...
źródło: comment_g0nTCIZREksc2eH8ZDidqAUM8YrnC9IV.jpg
Pobierz@Afrizo: XD
No to jest oczywiste ale takiego info nie wypuszcza się 4 dni po ogłoszeniu premiery. Gdyby takie słowa padły w okolicach października czy listopada to ok. W tym momencie to imo zwyczajna plotka na której ktoś chce sobie wygenerować ruch na stronie.
@bonifacy2: xD