Wpis z mikrobloga

@K4rpik: gdyby to była gra EA to po tych plotkach tutaj by były komentarze w stylu "HAHAH ALE BENDZIE GUWNO DOBRZE NIECH PADAJĄ NA RYJ"
Ale że grę wydają Redzi, to 90% komentarzy "lool ale ploteczki z d--y, ktoś tu chyba jest nieprzychylny" XDD
  • Odpowiedz
Brzmi jak bzdura ale tak zupełnie szczerze to nie jestem pewien jak redzi poradzą sobie z modelem jazdy samochodem, nie przypominam sobie fpsa który miał przyjemną fizykę jazdy
  • Odpowiedz
@Kiedys_Mialem_Fejm: jestem szarym zwykłym wykopkiem i też mam swoje wejścia w redzie i to osób które raczej nie kochają jak się ich dyma w pracy w dupę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więc powiem że to jest często takie p--------o bo kiedyś o to ich pytałem
  • Odpowiedz
@DubStep_Gun: No ale chodzi xD Przecież to oczywiste, że nie wydadzą gry która ma średnią 15 fps. Po prostu grafa na konsoli będzie odpowiednikiem low settings na pc. Trza będzie czekać na patca do ps 5 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@K4rpik: Ta, podali datę premiery i będą ją przesuwać, do premiery prawie rok, ale teraz c-----a optymalizacja jest więc powinniśmy się martwić.

No faktycznie ploty wyssane z p---y starej baby, j-----e kotka za pomocą młotka.
  • Odpowiedz
@bonifacy2: Może po prostu skopiowali jazdę konną z Wiedźmina i zmienili modele na samochody. Stworzyć satysfakcjonujący model jazdy, łączący jakiś tam realizm z przystępnością, więksi od CDP RED się na tym wykładali i czasami ciężko nawet stwierdzić co jest nie tak, ot tu się jeździ fajnie, tam nie, ktoś woli realizm, ktoś arcade, a jak dasz różne tryby do wyboru, to dwa razy więcej roboty.
  • Odpowiedz
@K4rpik: Tak, dopiero co ogłosili datę premiery i już rozważają przesunięcie xD weźcie nie czytajcie takich pierdół ludzie.

Widzę kult CDPR mocny.

@Kiedys_Mialem_Fejm: Widzę antykult CDPR mocny. Info z d--y tak jak ktoś wyżej wyjaśnił, nie wiem co ty tu próbujesz typie udowodnić.
  • Odpowiedz
@vateras131: @Mave: Tak się robi PR. Nie pomyśleliście, że skoro producenci wciąż przesuwają swoje premiery, właściwie na okrągło (znaczenie częściej niż przeciwności losu by wskazywały), to znaczy, iż zwyczajnie zależy im na hypie, bo to się opłaca?
Im częściej się o grze mówi, tym do większej liczby osób info dojdzie, a tych niezdecydowanych przekona.
Podstawy, oj podstawy. Przecież inni, co przekladali, też podawali daty. Na tym polega przesuwanie...
  • Odpowiedz
@Mave: @vateras131: Premiera została ogłoszona, żeby móc wystartować przedsprzedaż. Gra jest jeszcze na etapie produkcji, więc jest oczywiste, że nie znają jeszcze dokładnej daty premiery. I CDP nic nie będzie oficjalnie ogłaszał, bo PR, ale z kilka źródeł mówi o tym, że po prostu nie zdążą doprowadzić CP do takiego stanu, w jakim chcieliby, żeby był na premierę, więc ten 16 kwietnia to przybliżona data
  • Odpowiedz
Premiera została ogłoszona, żeby móc wystartować przedsprzedaż. Gra jest jeszcze na etapie produkcji, więc jest oczywiste, że nie znają jeszcze dokładnej daty premiery.

@Afrizo: XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Afrizo:
No to jest oczywiste ale takiego info nie wypuszcza się 4 dni po ogłoszeniu premiery. Gdyby takie słowa padły w okolicach października czy listopada to ok. W tym momencie to imo zwyczajna plotka na której ktoś chce sobie wygenerować ruch na stronie.
  • Odpowiedz
@guest: Mówię serio, przełom w modelach jazdy był gdzieś 2004 - 2007, potem nie wiele się zmieniało. Nie mówię tu o symulatorach takich jak F1. Każdy z przyjemnością pyka w NFS Underground II, jaką różnicę zrobi ludziom CP jeżeli model jazdy będzie na takim samym poziomie?
  • Odpowiedz