Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +60
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Milo900 +3
Cierpię na nerwicę lękową zwiazana z moim stanem zdrowia. Przez ostatnie miesiace badan z krwi nic nie wyszlo. Dzisiaj troche sie ruszalem (sprzatalem itp.), i czulem w lewej noce delikatny ból.
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
isc na sor?
- tak 30.9% (183)
- nie 69.1% (409)
Matka stwierdziła, że pojedziemy na działkę samochodem, nie będziemy wydawać kasy na myjnię i umyjemy go tam wodą z płynem z wiaderka (woda z wiaderka, bo na działkę nie da się wjechać i wąż nie dosięga).
Dostałam trzy szmaty, gąbkę do mycia naczyń i zabrałam się za robotę. Zaczęłam od maski, najbardziej widoczne miejsce, więc chciałam, żeby było bardzo dobrze wyczyszczone. Było tam dużo takich poprzyklejanych brudów, które ciężko dochodziły, gdy czyściłam je szmatką, dlatego wzięłam gąbkę. I szorowałam. W dodatku tą szorstką stroną.
Na swoją obronę dodam, że nigdy nie myłam auta, bo nie mam jeszcze swojego, od niedawna mam prawko. To auto ojca, niby już nie nowe, całe szczęście. Ale za cholerę nie miałam pojęcia, że ten lakier jest taki delikatny.
Byłam szczęśliwa, że tak spoko się to myje, zanim zobaczyłam efekt po wyschnięciu, widoczny na zdjęciu. Brawo ja. Nie wiem czy da się to jakoś naprawić choć trochę, a ojciec wraca do domu za kilka godzin.
Ale pięknie umyłam, co nie?
#logikarozowychpaskow
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w
( ಠಠ)
(-‸ლ)
( ಠಠ)
ლ(ಠ_ಠ ლ)
Myślę, że ojciec jakoś to przelknie i sam sobie polerowanie ogarnie :)
@mitochondrion: 2 osoby traca lacznie pewnie z godzine czasu, zeby "oszczedzic" 10zl?
@Qbiik: raczej OP będzie polerowała w ramach przeprosin... tylko dobrze jak to będzie maska a nie berło xD
Najlepiej to z tym autem już nic nie rób. Poczekaj na ojca, niech zajmie się tym ktoś kto choć trochę się na tym zna.