Wpis z mikrobloga

No i się zaczęło xD. Takie serwisy jak Polygon, RockPaperShotgun i sjw na twitterze już hejtują Cyberpunka 2077 bo w godzinnym fragmencie rozrywki doszukali się słabej reprezentacji czarnych i transeksualistów xDDD Poczytajcie sobie jeszcze temat na lewackim forum gamingowym https://www.resetera.com/threads/rps-cyberpunk-2077s-e3-demo-has-weak-gunplay-and-unimaginative-stereotypes.122727/. Dramat xD. Boję się przyszłości, kiedy wydawcy będą coraz częściej ulegać mniejszości grup ideaologicznych posrańców ehh
#cyberpunk2077 #gry #ps4 #xboxone #pcmasterrace #bekazlewactwa #lewackalogika
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No i się zaczęło xD. Takie serwisy jak Polygon, RockPaperShotgun i sjw na twitterze już hejtują Cyberpunka 2077 bo w godzinnym fragmencie rozrywki doszukali się słabej reprezentacji czarnych i transeksualistów xDDD

@stefan8800: poza tym czy ja jestem ślepy, czy daltonista? Bo na załączonych screenach widzę czarnych... Co do transów, to jest jeszcze lepiej. Podobno znalazł się w grze jakiś czubek, który wyglądał jak stereotypowy uczestnik Gay Pride (nie potwierdzono, że
  • Odpowiedz
@stefan8800: who cares, większość normalnych lewaków ma to w dupie, serio. Wciskanie na siłę wątków homoseksualnych czy czarnych bohaterów tylko po to by byli nie ma sensu, bo niektóre produkcje zwyczajnie dzieją się w świecie, w którym czarnoskórzy nie pasują (np. Wiedźmin). Cyberpunk według mnie jest pod tym względem właśnie spoko i np. ten m----n z zapowiedzi buduje klimat i nie widzę na jego miejscu białej postaci. Tak jak w
  • Odpowiedz
@stefan8800: J----i rasiści i tyle. Patrzą na kolor skóry - a to robią TYLKO rasiści. Reszta normalnych ma w------e.
Nie ma większych rasistów nad ruchami antyrasistowskimi.
  • Odpowiedz
  • 0
No chyba wiadomka że w świecie w którym można sobie wszczepiać implanty wszystkiego zmienia się kolor skóry na ludzki
  • Odpowiedz
@stefan8800: Bo to są rasiści xD Normalny człowiek nie zwraca uwagi na to jakiej rasy jest dany NPC, a Ci na siłę doszukują się takich pierdół jak to, że czarni lecą w c---a a biały mówi prawdę XD
  • Odpowiedz
@stefan8800 sam jestem bardziej na lewo niż na prawo, ale mało kto mnie tak triggeruje jak SJW, to jest tworzenie sztucznych problemów IMO
Rasizm i czy (obustronny) seksizm to dalej duże problemy, jednak tacy krzykacze szukają ich nie tam gdzie powinni
  • Odpowiedz
@stefan8800: ja bym teraz na miejscu cdp zrobił ankietę na ich stronie

Czy jesteście za tym by w grze pojawiło się więcej czarnoskórych, transeksualnych oraz homoseksualnych osób?
  • Odpowiedz