Wpis z mikrobloga

@pijawka: krzesla z siatki ktore nie trzymaja plecow to dramat, rownie dobrze na taborecie mozesz usiasc. w tej cenie to niestety ciezko cokolwiek kupic zeby faktycznie sie nadawalo a nie tylko udawalo ze sie nadaje
  • Odpowiedz
@pijawka: "ergonomiczny/gamingowy" to raczej pic na wodę. Tego konkretnego z Jyska nie znam, ale słyszałem negatywne opinie o fotelach z tego sklepu. Sam się też przejechałem na zakupie kilka lat temu. Jeśli mogę coś polecić to Ikea Markus - przekracza budżet niestety (600 PLN) ale fotel jest wart swojej ceny. Używam od kilku lat i jest naprawdę OK (a sporo ważę).
  • Odpowiedz
Co kto lubi, moim zdaniem markus jest skrajnie przereklamowany, ale mozliwe ze w tej cenie to dobry produkt. Tez pracuje zawodowo przy kompie i nie wyobrazam sobie miec markusa jako siedziska

@GlobalEliteShop: i w tym momencie dochodzimy do miejsca w którym kończy się dyskusja merytoryczna a zaczyna rozmowa o indywidualnych preferencjach. Ja wybrałem inaczej, ale całkowicie szanuję też Twój wybór. @pijawka: masz różne opinie - wyboru i tak
  • Odpowiedz