Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Obserwuje od dłuższego czasu wykop i w głowie mi się nie mieści to wasze podejście do kobiet i związków. Wielkie oburzenie bo dziewczyna miała kilku partnerów. Moja kobieta przede mną miała 13 partnerów seksualnych a ja nie widzę w tym problemu. Mamy świetny s--s, czasem po wszystkim sam pytam ją jak robiła to z poprzednimi facetami. Dzięki temu, że spróbowała wielu rzeczy w życiu ma pojęcie o tym co lubi a co nie. Nasz związek na tym zyskuje, bo zamiast męczyć się z eksperymentowaniem mogę od razu dawać jej maksimum przyjemności. Ostatnio powiedziała mi, że chciałaby powtórzyć trojkąt z dwoma facetami. Nie mogę się doczekać. W seksie przecież nie chodzi o to żeby być pierwszym! Chodzi o to, zeby umieć dawać przyjemność i ja czerpać. A z dziewica to nawet bym nie chciał seksu bo co taka niedoswiadczona kłoda może Ci zaoferować, nawet loda nie umie robić. Beka z was.
#zwiazki #s--s #rozowepaski #niebieskiepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kashankovsky: testowanie nowości jest zajebiste, ale do tego potrzeba doświadczonej partnerki/partnera. OP mówił raczej o tym, że z osobami niedoświadczonymi trzeba eksperymentować. W sensie, rzeczy które dla Ciebie są normalne, dla nich będą nowością.
  • Odpowiedz
Dobry bait bo odpowiedziałem, ale jest 1% szansa, że nie jest więc:

Mamy świetny s--s, czasem po wszystkim sam pytam ją jak robiła to z poprzednimi facetami.

A co Cię obchodzi co robiła z innymi, powinno Cię obchodzić czy Tobie jest dobrze, no chyba, że
Cię to kręci, to wtedy spoko
  • Odpowiedz
WybuchowySadysta: Wiadomo, że mało kto trafi na mityczną Dziewicę, która będzie potrafiła Jednorożca przyprowadzić do domu na dowód swojej czystości. Wiadomo, nikt nie chce 20 letniego auta, które niby Niemiec pod kocem w garażu trzymał. Ale jeśli nie można mieć auta z salonu, to bierze się takie z średnim przebiegiem. Podobnie z dziewczynami.

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
  • Odpowiedz