Wpis z mikrobloga

• 1
Mireczki i Mirabelki, jestem w związku który trwa 8 miesiąc i trochę zaczęło się j---c, czuje ze tracę kontrolę nad związkiem, o ile kiedyś dziewczyna za mną "latała" i czułem że ma motylki w brzuchu o tyle teraz zrobiła się bardziej stanowcza, trzyma się mocno swojego zdania w wielu sprawach a coraz bardziej ma w------e na moje zdanie.(Tyle słowem wstępu), chodzi mi konkretnie o wczorajszą sytuację, pewnie wiecie ze na instagramie można wstawiać ramki z tekstem "zadaj mi pytanie" moja wystawiła i faktycznie dostała parę pytań, tekstów itd aczkolwiek nie na wszystkie odpowiedziała, powiedziała że było ich więcej, od facetów, "ale nie muszę wszystkiego wiedzieć" i po co mam się niepotrzebnie denerwować ( obstawiam że teksty typu "ale bym Cię wyruchal...)",po 1 czuje ze kiedyś by mi powiedziała co by jej jakiś facet napisał, a po drugie uważam że w sumie mam prawo wiedzieć co jej piszą inni faceci, tym bardziej że sama mówi, że bym się zdenerwował gdyby mi to przeczytała, nie podoba mi się że robi z tego tajemnice przede mną, co o tym myślicie? Jakie jest wasze zdanie? może faktycznie to jest jej sprawa i nic mi do tego? Jeśli jednak podzielacie moje zdanie to jak mam się zachować? wczoraj przed snem walnąłem focha pod wpływem emocji, ale nie chce się fochać jak jakiś niedojrzały emocjonalnie chłopak, powiedzcie mi, jak mam się zachować? Nie chce też sytuacji w której ją męczę że ma mi powiedzieć i koniec, po czym ona mi powie i sama walnie focha poprzedzając go tekstem "masz czego chciałeś" #zwiazki #badoo #tinder #mirabelkopomusz #c---------------a #milosc
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gooway

Przyzwyczaj się. Motyle w brzuchu są zajebiste. Ale jak to motyle, żyją krótko. Na poczatku oboje chcecie się do siebie naginać, ale w którymś momencie ludzie zaczynają być sobą. Życie.
  • Odpowiedz
@gooway: Ile macie lat? 16? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież nie musisz wiedzieć wszystkiego, co dotyczy jej życia. Jacyś idioci strzelili po jednym pytaniu i tyle, przecież to nie ma żadnego znaczenia dla związku.
Nie pisze z nimi, nie rozmawia z nimi to o co Ty się tak pultasz?
No i to, że "tracisz kontrolę" to sobie zadaj pytanie, czy chciałeś mieć partnerkę czy potulnego pieska
  • Odpowiedz
@holly_satan:

Przecież nie musisz wiedzieć wszystkiego, co dotyczy jej życia.

Dla mnie jej zachowanie nie jest zrozumiałe, zwłaszcza z tym komentarzem... Bo gdyby powiedziała "a daj spokój, spermią mi na insta, to olałam", to chyba @gooway byłby bardziej niż zadowolony, że różowa cieszy się zainteresowaniem jakichś kretynów z insta... a dzięki swojemu głupiemu tekstowi niebieski zaczyna przewartościowywać ich związek ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@holly_satan:

Nie każdy człowiek myśli tak dogłębnie zanim sformułuje zdanie

z tym się zgodzę, ale mimo wszystko - jeśli nie chciała wzbudzać zazdrości, to stwierdzenie "nie musisz wszystkiego wiedzieć" jest ultra głupie
  • Odpowiedz
@gooway: problemem jest to że laska posiada Instagrama jak dla mnie. Atencji ma dużo i trochę bawi się twoimi emocjami. Nie jest to dojrzałe moim zdaniem. A dwa wydaje mi się że jesteś o nią trochę zazdrosny ona to wyczuwa i sobie na zbyt wiele pozwala
  • Odpowiedz