Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#anonimowemirkowyznania
To co napiszę może być głupie, ale pytam poważnie. Potraciłem kontakty i nie chce mi się płacić za sztuke 40 i tak na prawde nigdy nie wiadomo co tam jest. Pomyślałem, żeby samemu zasadzić. Czy już po miesiącu (Easy Bud Auto) gdybym zerwał po miesiącu poczułbym cokolwiek? (bo tak czy tak o wiele taniej by mi to wyszło niż kupować sztuke za 40) Ogólnie mam wapka, także thc by się nie zmarnowało. Drugie pytanie jest takie, czy mogę te liście zwaporyzować?
#wykopjointclub

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 10
WykopowaUkochana: nie słuchaj dzieciaków którzy rosnące krzaki widzieli tylko na zdjęciach. Jeśli masz niską tolerancję(a napewno będziesz miał po miesięcznej przerwie), będziesz uprawiał indoor i gdy tylko roślina zacznie pachnieć marihuaną, to napewno poczujesz te liście bardziej niż susze z allegro za 5 dych za gram. Do waporyzacji musisz tylko dobrze wysuszyć to zioło bo wdychanie chlorofilu nie jest zbyt zdrowe.

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
RadosnaKaczka: po około miesiącu w indoorze przełącza się oświetlenie na flo, roślina zaczyna pachnieć i zaczynają się wytwarzać pierwsze kannabinoidy, które przy dobrych odmianach mogą mieć dużo więcej thc niż np. legalne piękne topy cbd. Chłop zapytał, więc dostaje odpowiedź. Nie twoja sprawa jak i co ktoś pali. Btw. waporyzacja liści napewno jest lepsza i zdrowsza niż #!$%@? wiader. W latach 80 i początek 90 paliło się liście które klepały lepiej
@AnonimoweMirkoWyznania polecam jednak odświeżyć kontakty lub zainteresować się tematem w necie i poszukać dojść do klonów znanych już odmian. Zamawiasz sadzonki poprzez paczkomat. Nie zaczynaj z pestek bo się będziesz #!$%@?ł a i gwarancji nie ma co wyrosnie. Zresztą w Polsce to bym się za to nie brał. Już bym chyba wolał rzucić palenie lub kopcić jakiegoś cbd.