Aktywne Wpisy

quaz2020 +51
dziś w nocy nadszedł ten wyczekiwany moment, otóż urodziła mi się zdrowa córa, mimo, że były małe kompilacje podczas porodu i skończyło się na cesarskim cięciu - wszystko się udało w pełni i mała jest już z nami (づ•﹏•)づ moja różowa też czuję się dobrze i jest szczęśliwa. jedynym minusem było to, że nie chcieli mnie wpuścić na blok a mieliśmy zaplanowany poród rodzinny, chciałem wykonać

Bobito +110
#modameska #ubierajsiezwykopem #streetwear #skarpetki #niebieskiepaski
xDD
Wykop jak zwykle w formie xD
Jeżeli będę szukać dobrych skarpet marki SPORT, to się do was odezwę.
https://www.mangooutlet.com/pl/mezczyzna/bielizna-i-pizamy/zestaw-niewidzialnych-skarpet_77010566.html?c=92&n=1
@stachuprzytelefonie: ja to akurat chyba jestem jakiś #!$%@?ęty, ale mnie to po prostu brzydzi. Zdaje sobie sprawę że logicznie ma to uzasadnienie bo powoduje mniejsze obtarcia, brak ucisku i jakieś "chłodzenie kostek" itp. ale dla mnie wygląda obleśnie. Na widok gołych kostek mój mózg sam dorysowuje resztę tego przepoconego, śmierdzącego stópiska zasłoniętego buciorem. Równie dobrze ktoś pewnie niedługo wymyśli
@masuwacz33: 4F, jakość do ceny zabójcza i wspierasz Polski kapitał
Napisz bez powodu esej na stronę A4 o męskich stopach i rowach w dupach facetów
@Plp_:
Wykopki jak zwykle w formie, pewnie to też są "pedały"?
wybobki:
Nike, Adidas, 4f
Ale sie stado rzucilo XD przeciez to normalne, ze latem sie nosi skarpetki stopki, ktore w dodatku lepiej wygladaja przy krotkich spodenkach niz skarpety zaciagniete do kolan XD
@stachuprzytelefonie: nie żeby coś, ale od jakiegoś już czasu wróciła moda na wysokie skarpetki. :P