#wlosy #modameska #zdrowie #kiciochpyta Kiedy zaczęliście siwieć na głowie? Ja 25 lvl i takich włosów tylko przybywa. A tym gorzej się czuję, jak czytam, że siwienie pojawia się w okolicy 40 lvl (╯︵╰,)
@Socyn: siwienie jest spoko, nie ma nic złego w siwych włosach xd rzekłbym nawet, że są fajne i wielu ludziom się podobają... gorzej jakbyś zaczął łysieć, tym bym się przejął akurat
@Socyn: Sprawdź czy możesz ograniczyć stres. Ja w wieku 24-25 lat miałem w c--j siwych, bo miałem koszmarnie stresującą pracę, a właściwie nie pracę tylko z-------l. Zmieniłem na spokojne korpo, w którym moje największe zmartwienie to czy zrobić sobie kawę czy herbatę, i od roku nie widziałem nowego siwego włosa.
@Socyn: Ja miałem siwe włoski w wieku 23 lat. Dzisiaj mam 33 i dalej mam te siwe włoski. Nic ich nie przybywa to jest dobrze. W mojej rodzinie większe siwienie zaczyna się po 65 roku życia. Mamy dobre geny pod tym względem
@Socyn: @Gadgetztan: Dokladnie. Wplyw kortyzulu ma istotny wplyw na siwienie. Nie wliczajac w to genow ( ͡°͜ʖ͡°) W moim przypadku np w okresie 23+ kazdy lapie zakola i chj mozesz z tym zrobic.. poprostu. A co do siwych, sam tez ich sporo zauwazalem w okresie ostatniego roku studiow a pierwszym rokiem pracy.. i to stricte na skroniach. Teraz im bardziej sie przejmuje
Kiedy zaczęliście siwieć na głowie? Ja 25 lvl i takich włosów tylko przybywa. A tym gorzej się czuję, jak czytam, że siwienie pojawia się w okolicy 40 lvl (╯︵╰,)
Komentarz usunięty przez autora