Aktywne Wpisy
eskejper +15
Byłem na wyjściu ze znajomymi. Razem z nami były dwie koleżanki mojego kumpla. Jedna z nich całkiem mi zaimponowała postawą, elegancja, seksapilem. Była cicha ale interesująca.
Gadamy na różne tematy od pracy po wakacje po politykę i różne poglądy i prawie wszędzie potrafiliśmy się dogadać do momentu aż weszliśmy głębiej na jakieś #!$%@? ideologiczne tematy. Chodziło o trans, gender, zmianę płci.
Już nawet nie wnikam jak do tego doszło, ale okazuje się
Gadamy na różne tematy od pracy po wakacje po politykę i różne poglądy i prawie wszędzie potrafiliśmy się dogadać do momentu aż weszliśmy głębiej na jakieś #!$%@? ideologiczne tematy. Chodziło o trans, gender, zmianę płci.
Już nawet nie wnikam jak do tego doszło, ale okazuje się
Jak z Waszego doświadczenia ludzie reagują na przyznanie się do słabości w prawdziwym świecie?
##!$%@? #przegryw #damskiprzegryw #slabosc #przegrywpo30tce #damskiprzegrywpo30tce #rozowyprzegryw
##!$%@? #przegryw #damskiprzegryw #slabosc #przegrywpo30tce #damskiprzegrywpo30tce #rozowyprzegryw
Ja pierd.... czy ktoś wie ile ta pielgrzymka 40 lat temu trwała?
#bekazkatoli #bekazprawakow #dobrazmiana
Zaraz przygotuję bardziej stosowny obrazek...
Widziałeś to?
@FlasH: Dlaczego was tak boli to, że go pokazują? A jakby pokazywali kogoś innego to byłoby dobrze?
i P oznacza propagandę od kiedy kierownictwo w TVP objął Kurski.
Jeśli uważasz że za czasów PO TVP wyglądała tak samo jak za czasów PiS to nawet nie jest mi cię szkoda.
Nigdy, od czasu obalenia komuny, nie mieliśmy takiej propagandy jak obecnie.
Chcesz przykładów? Obejrzyj sobie tag #wiadomosci.
To jest "Wally"...
Komentarz usunięty przez moderatora
@Bezglutenu: nie, nie wyglądała