Aktywne Wpisy
marta_am +21
Mamy z mężem mały konflikt i zastanawiam się, kto tutaj ma rację.
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za

Knaga_powrot +252

Co do naukowych antyszurów jak ich nazwałeś mają co do tego podstawy.
Zauważ, że Rosjanom nie zależy na zwrocie wraku
13 kwietnia 2010 roku brytyjski dziennik „The Times” wyraził opinię, że śledztwo w sprawie katastrofy powinno być prowadzone jawnie, gdyż jego utajnienie doprowadzi do powstania teorii spiskowych, podobnie jak w przypadku katastrofy w Gibraltarze
@panie-co-pan: ale wiesz, że jak lotniska nie ma w bazie danych TAWS, to jest ono traktowane jak kawałek ziemi i system drze się podczas prawidłowego lądowania?
@panie-co-pan
źródło: comment_5XjKKPxNmTmOhL5zN3DxR5COjCtAgVEL.gif
PobierzDAWAJ AREK CO TY NIE WYLĄDUJESZ DAWAJ AREK TO JUŻ SIĘ KAMERUJE
AAAA KUR'''AAAA