Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#czarnobyl #smolensk #hbogo #przemyslenia #bekazpisu #komunizm
Co do naukowych antyszurów jak ich nazwałeś mają co do tego podstawy.
Zauważ, że Rosjanom nie zależy na zwrocie wraku
13 kwietnia 2010 roku brytyjski dziennik „The Times” wyraził opinię, że śledztwo w sprawie katastrofy powinno być prowadzone jawnie, gdyż jego utajnienie doprowadzi do powstania teorii spiskowych, podobnie jak w przypadku katastrofy w Gibraltarze
@panie-co-pan: ale wiesz, że jak lotniska nie ma w bazie danych TAWS, to jest ono traktowane jak kawałek ziemi i system drze się podczas prawidłowego lądowania?
@panie-co-pan
DAWAJ AREK CO TY NIE WYLĄDUJESZ DAWAJ AREK TO JUŻ SIĘ KAMERUJE
AAAA KUR'''AAAA