Wpis z mikrobloga

5 lat temu straciłem radość życia od 4 lat niemam znajomych, każdy weekend spędzam przed komputerem. ( ͡° ʖ̯ ͡°) 25 lat na karku i czuję że, najlepsze lata mam już za sobą. Jak do 30 nic się nie zmieni to strzelam samobója. Chciałbym choć jeden dzień być szczęśliwym (,) #przegryw #feels #depresja #fobiaspoleczna
  • 114
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TaboretBezPoszycia: Moja rada. Wyjedź do Niemiec, weekendy będziesz miał z głowy, bo tu grafiki są różne. Po jakimś czasie zrobisz sobie dziecko, a o ile nauczysz się niemieckiego to będziesz miał inna a nie Polkę. No i jakby nie było, Arbeitu nie brakuje, wiec przerobisz tyle ile trzeba i będziecie mieli emeryturę.
Ale w sumie zawsze możesz powiedzieć, ze u tych #!$%@? nie będziesz robił i lepiej strzelić sobie w
  • Odpowiedz
@TaboretBezPoszycia: Ty pacanie, szczęście to wybór. Weź się za siebie, bo to nie jest normalne. Zacznij od terapii pod kątem depresji/anhedonii, bo to jest do ogarnięcia. Jeśli Ty nic nie zmienisz, to się nic w ogóle nie zmieni. Im dłużej będziesz trwał w tym stanie, tym będzie gorzej, więc do roboty.
  • Odpowiedz