Aktywne Wpisy
Goronco +816
theOstry +39
#kredythipoteczny #nieruchomosci #inwestowanie
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
Mireczki zaraz zesram sie ze strachu przed ewentualną wpadką. Dziewczyna nie ma okresu już od ponad tygodnia (co prawda nigdy nie ma regularnego, ale tak jeszcze nigdy nie było), oczywiście seks był z zabezpieczeniem (gumki), jednak obawiam sie ze mogłem ją mieć źle założoną. Najgorsze jest to że uprawialiśmy seks dzień przed zaplanowanym okresem i miała wtedy typowe dla siebie oznaki przed okresowe (ból brzucha itd) jednak następnego dnia wszystko jej przeminęło. Chciałbym zrobić test ciążowy jednak ma problemy hormonalne co może znacznie wpłynąć na wynik testu. Jak bardzo powinienem być osrany?
#zwiazki #seks #ciaza #niebieskiepaski #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
@SigmundFreud: uwielbiam ten argument xDDD bo tak właśnie wygląda świat xD
Cykl nie zawsze trwa u każdej kobiety idealnie 28 dni, a teraz taki ogólnie stresujący okres, więc od tego też może się spóźniać
Jeśli uprawialiście seks dzień przed rozpoczęciem miesiączki to nie jest to okres płodny, zgoda, mógł się przesunąć, ale mała szansa, że aż tak, że praktycznie w dniu przewidywanej miesiączki jest dzień płodny. (2 tygodnie przed miesiączką jest owulacja i już dzień po niej następuje okres niepłodny, którego długość jest stała.
Bardziej ryzykowny jest
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w zakładzie fryzjerskim 2 km od
@mokry_sen_polonisty: skoro miesiączka spóźnia się już tydzień, tzn. że to nie był dzień przed miesiączką, bo czas między owulacją, a miesiączka jest stały i wynosi ok. 14 dni. Skoro nie dostała dotąd okresu, tzn. że owulacja jej się przesunęła, a więc jest możliwe, że akurat były dni płodne, kiedy współżyli.
@taalarek: mała, ale jest. Skąd masz pewność, że akurat coś się nie popierdzieliło mocno w jej organizmie, zwłaszcza jeśli (rzekomo) ma problemy hormonalne? Mi się zdarzały obsuwy po tydzień, a mam wyjątkowo regularne cykle, myślę, że dwa tygodnie u kogoś, kto ma nieregularne nie jest jakimś wielkim zaskoczeniem.
@SigmundFreud: to już nie można uprawiać seksu nawet jak używa się zabezpieczeń, jeżeli się boi odpowiedzialności? Dlaczego?