@fearless10: szczerze mówiąc to sam nie wiem. Mam całe białe nmd i raz będąc w sklepie adidasa poprosiłem o jakiś płyn do ich czyszczenia. Facet mi sprzedał i powiedział, że mam go przy pomocy gąbki nakładać i czyścić. Niestety zbytnio nie pomógł. Pralka jedynie pomagała w miarę dobrze
@fearless10: nie jestem ekspertem. Raczej musisz wysłuchać kogoś z wiedzą na ten temat. Swoje mam ponad rok, w pralce były 3 razy i nie ma nigdzie śladu żeby coś było nie tak.
@dojcz_szpreche_nicht niby logiczne, ale buty nie lubią pralek xd @thewickerman88 no widzę, że i @WujekRada też coś tam z tym grzebał. Mówisz, że da radę i na siatkę i na boosta?
@fearless10: jest spoko. Czyszczę tym wszystkie swoje letnie buty i jest ok. Pureboosty mam kolejny rok i mam białą podeszwę, ale tu akurat jestem jebnięty bo we wszystkich swoich butach przecieram codziennie wilgotną szmatką po powrocie z pracy, trzymam na prawidłach. Moje 3 letnie buty potrafią wyglądać jak nowe co jest problematyczne bo czasem coś mi się znudzi a w-----ć szkoda ¯\_(ツ)_/¯
#streetwear #buty #modameska
źródło: comment_ys40M0D5RXhE4ZRXKdnEplVj1lETSO1t.jpg
Pobierz@fearless10:
@magucio chociaż jeden. Dzięki mireczku!
Czyli co, pralka i ogień? Klej nie odejdzie?
@thewickerman88 no widzę, że i @WujekRada też coś tam z tym grzebał. Mówisz, że da radę i na siatkę i na boosta?