Wpis z mikrobloga

#szycie #handmade #fallout76 #gry #mis
O JAKI ŁADNY MIŚ
no nie powiem, znajdźki i urządzanie bazy w wyjątkowym stylu, to jedna z moich bardziej ulubionych czynności w tej mojej nowej grze(grze przeklętej w starym silniku zamkniętej...) FALLOUT 76, grę kupiłem niedawno, dopiero 14 LVL. Nie wiedzę tu tylu powodów do narzekań z których zrodził się niemal antyBethesdowy kult na YT(znaczy się widzę, typy co mają po 30k wyświetleń średnio, gdy zrobią film atakujący F76 mają wyświetleń o jedno zero więcej). Rozumiem że gra i okołogrowe kontrowersje to był sajgon, ale teraz chyba już po, i nie ma co jechać z rozpędu(co nie rozgrzesza wydawcy).

Jest jeszcze całe te strzelanie, ale i tak najważniejsze są stroje i urządzanie domu;)
;)
Oni źle się reklamowali, to są Postapo Simsy. Można sobie grilla zrobić przed chałupą( jak się ma znajomych, jak akurat nie mam, to robię sam), można rozstawić instrumenty i grać każdy na czymś innym.

Oczywiście są wady typu czemu na polskim serwerze wpada się w alkoholizm już po 10 litrach wódki..., ale wiadomo, to takie fine tuningowanie detali, może mamy serwery wspólne z Nordykami, więc to by się zgadzało.

Znalazłem piłę łańcuchową, nie gram melee, planuję straszyć nią gości, do tego potrzebny odpowiedni strój, nie wiem który dać, ten z diabełem typu film Piła, czy raczej swojsko, by przyciągnąć grających wykopków, czyli piła łańcuchowa plus foliarz.(zdjęcia poglądowe w komentarzach).

TLDR
Jakbym miał opisać grę jednym słowem :ANTY-RUST(znaczy się RUST zajebisty, tylko trochę inny klimat, założenie PVE vs PVP, pewnie dlatego w F76 spotykam tylko miłych ludzi, bo nie mogą mnie zastrzelić w podstawowym trybie gry, chyba że się zgodzę na walkę(albo odpalę w trybie bardziej PvP). I nikt jeszcze mnie nie wyzwał od s--------n, bo mam lekki polski akcent(zresztą chyba gramy na polskim/polsko-niemieckim serwerze, bo spotkałem polsko-brzmiące nicki, plus jednego Niemca, dziwnie się gada mieszanką polskiego i angielskiego, typ pochodzi z polski, trochę pamięta ojczysty język).

Są bugi, są problemy, plus gra jest chillowa(łatwa), co nie każdemu pasuje, ale czasem fajnie oderwać się od 120% skupienia, kampienia i kitrania się w krzakach, ginięcia co pięć minut, wkuwania mety..., zamiast tego można sobie browarka otworzyć(w grze jest też zestaw do pędzenia bimbru i innych trunków), zapalić ziółka i grać oglądając Netflixa na drugim monitorze.
Wszyscy mi odradzali, ale wiem jak to jest jak się tłum zbierze i na kogoś/na coś naskoczy, poprawili i jak kupiłem za te śmieszne 0 zł, to jestem zadowolony.

Naprawdę szkoda ze nie zrobili tego na nowym silniku. Może wreszcie wydawcy się ograną i zaczną wypuszczać skończone gry tego typu: No Man's Sky, ESO, Fallout76... ile natracili bezpowrotnie graczy i potencjalnej kasy....
RabarbarDwurolexowy - #szycie #handmade #FALLOUT76 #gry #miś 
O JAKI ŁADNY MIŚ
no n...

źródło: comment_NQwyemyXPZSqRNLhzGS0OXioJXpPkD4U.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach