Aktywne Wpisy
sergio91 +29
Czy dużą patologia będzie jak zacznę spotykać się z laską o 10 lat młodszą? Ja mam 33 lata, ona 23. Bardzo dobrze się dogadujemy, bo ona jest ogarnięta, ale dalej, to jest 10 lat różnicy. Jestem ciekaw opinii z zewnątrz, dlatego pytam
#zwiazki
#zwiazki
cmhqwidget +18
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 6
REKLAMA
Polecam Wam fajny kanał o UFO i tematach pokrewnych Piotra Cielebiasia z ekipy Radia Paranormalium. Podejście do tematu jest inne niż to co znajdziecie na pozostałych kanałach tego typu (nie ma żółtych napisów hehe). Zobaczcie jeżeli interesujecie się tematem, zostawcie suba, Piotr tworzy świetny content i chciałbym mu pomóc.
https://www.youtube.com/watch?v=vbS4UzO7piI - wczorajszy materiał
PO REKLAMIE
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają
REKLAMA
Polecam Wam fajny kanał o UFO i tematach pokrewnych Piotra Cielebiasia z ekipy Radia Paranormalium. Podejście do tematu jest inne niż to co znajdziecie na pozostałych kanałach tego typu (nie ma żółtych napisów hehe). Zobaczcie jeżeli interesujecie się tematem, zostawcie suba, Piotr tworzy świetny content i chciałbym mu pomóc.
https://www.youtube.com/watch?v=vbS4UzO7piI - wczorajszy materiał
PO REKLAMIE
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają
Tak w skrócie co u mnie. Czuję się coraz lepiej, wyniki morfologii wracają do normy, wejście na 3 piętro już nie stanowi takiego problemu. Obecnie bardziej martwi mnie moja gospodarka hormonalna, ale w tej sprawie już jestem umówiony do endokrynologa. Pod koniec czerwca mam tomografię komputerową, a na początku lipca wizytę na której padnie decyzja odnośnie dalszego leczenia. Albo jestem zdrowy, albo wycinamy węzły chłonne. Jestem trochę obsrany przed operacją, bo polega na wyjęciu prawie wszystkich elementów mojego wielkiego bebzona i wycięciu węzłów znajdujących się przy samym kręgosłupie. Potem około miesiąc leżenia w łóżku. No ale będzie co ma być, i trzeba będzie się z tym zmierzyć.
Losowanie jutro około 20, wszyscy biorą udział. Książkę wyślę jak sam ją przeczytam, czyli pewnie za kilka dni.
#wykopraka #rakcontent #medycyna #niebieskiepaski #rozowepaski #pokazmorde #lodz
i to jak, zauważyłeś coś dziwnego? spuchnięte było tak jak gdzieś tu czytałem czy bolało tylko?
@MateriaBarionowa: dzięki, oby
Komentarz usunięty przez autora