Aktywne Wpisy
pepe998 +13
Mija miesiąc od założenia przeze mnie tindera i przez cały ten czas dostałem jedną parę i dwa polubienia.. Jedna para, wydawałoby się od sympatycznej dziewczyny.. Jednak nie nacieszyłem się nią zbyt długo gdyż zaraz po napisaniu do niej usunęła parę ( ಠ_ಠ) Jakieś rady? Wiem że nie jestem 8/10 jak w memach ale spokojnie pod 5/10 się łapię? Mam dobrą pracę i dużo podróżuje, a słyszałem że własnie dużo
kx_keytinho +469
Tak w skrócie co u mnie. Czuję się coraz lepiej, wyniki morfologii wracają do normy, wejście na 3 piętro już nie stanowi takiego problemu. Obecnie bardziej martwi mnie moja gospodarka hormonalna, ale w tej sprawie już jestem umówiony do endokrynologa. Pod koniec czerwca mam tomografię komputerową, a na początku lipca wizytę na której padnie decyzja odnośnie dalszego leczenia. Albo jestem zdrowy, albo wycinamy węzły chłonne. Jestem trochę obsrany przed operacją, bo polega na wyjęciu prawie wszystkich elementów mojego wielkiego bebzona i wycięciu węzłów znajdujących się przy samym kręgosłupie. Potem około miesiąc leżenia w łóżku. No ale będzie co ma być, i trzeba będzie się z tym zmierzyć.
Losowanie jutro około 20, wszyscy biorą udział. Książkę wyślę jak sam ją przeczytam, czyli pewnie za kilka dni.
#wykopraka #rakcontent #medycyna #niebieskiepaski #rozowepaski #pokazmorde #lodz
Bęben pozostanie w całości, będziesz zdrowy!
@poproszekulelajt: que?
@MateriaBarionowa: w normie, dlatego jestem dobrej myśli