Aktywne Wpisy

czy jesteś szczęśliwy/a
czy jesteś szczęśliwy/a
- tak 38.4% (239)
- nie 39.2% (244)
- bez zdania 22.5% (140)
synadama +51
#takaprawda #zwiazki
Decyzja o związaniu się na poważnie z kobietą używaną, nieczystą jest największym samoponiżeniem jakie może sobie zafundować mężczyzna.
Decyzja o związaniu się na poważnie z kobietą używaną, nieczystą jest największym samoponiżeniem jakie może sobie zafundować mężczyzna.
źródło: temp_file6507458769157325637
Pobierz

Koniec maja a ja naliczylem w #rzeszow 4 dni sloneczne. Nie dosc ze bieda i brak perspektyw (tak, wiem na wykopie kazdy zarabia 15k, ale jednak w 2018 najczesciej wyplacana pensja bylo 1800 zl), to jeszcze przez jakies 11 miesiecy w roku jest jesien i bloto. Dni, w ktorych jest pogoda zeby isc na plaze mozna policzyc na palcach jednej reki. Mowie o temperaturze 30+ przez kilka dni zeby woda byla nagrzana, a nie plywaniu przy 28 stopniach i trzesieniu sie z zimna w zabrudzonej pelnej glonow wodzie. Czy jest gorszy kraj do zycia? W takiej ukrainie chociaz maja ladne dziewczyny, a w Rosji normalne pory roku, intensywna zime, lato. A my co mamy? Listopad w maju.
#zalesie #takaprawda #pogoda
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
źródło: comment_ZxRBcTGu0A0fomRI7DoCPCrjysvKpQSf.jpg
PobierzSpokojnie mirku, już 9 miesiąc gównianej pogody, jeszcze tylko max 4 słońca i jesień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: Idź na basen?
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie wiedziałem, że mamy jakąś plażę w Rzeszowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Raciatek: Akurat na pogodę nie narzekam, deszczowa mi raczej nie przeszkadza. A na Anonimowych tylko raz pisałem, zanim tu założyłem konto, także to nie ja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trzeba było urodzić się w KRDL to nawet nie miał byś świadomości jak jest źle i nie marnował byś czasu na pisanie bzdur na mirko.
zawsze może być gorzej i zawsze może być lepiej
@AnonimoweMirkoWyznania: polecam park wodny w strzyżowie. mega ciepła woda (。◕‿‿◕。) a nie tylko fałszywe 35 na termometrze