jak można być szczęśliwym wstając o 5 w wolne dni?
@MePix: spróbuj iść spać o normalnej porze, dzień wcześniej i wstań sobie w weekend o tej 5. Przecież ty masz w końcu więcej czasu dla siebie, gdzie musisz wszystko zrobić na szybko.
@Korda i tak wypada pospać te 7 godzin minimum, to czy pójdziesz spać o 22 i wstaniesz o 5, czy o północy i wstaniesz o 7 jest bez znaczenia, bo czas poranny ktoś wykorzystał wieczorem.
@OpowiedzMiCos: Moim zdaniem osoba szczesliwa jest generalnie podekscytowana kazdym dniem, nie moze sie doczekac az rano wstanie i bedzie mogla zajac sie kolejnym dniem. Niech to bedzie czytaniem ksiazki, uczeniem sie nowego jezyka, silownia czy bieganiem jak juz ktos wspomnial, itd.*
Nie wiadomo z jakiego powodu OP wstal, jesli do pracy, której nie lubi to troche gorzej. Ale z drugiej strony, jaki jest sens narzekac? Zaciagnac kredyt, zalozyc biznes, itd.
Jak myślicie, skąd się u Sebka wzięło powtarzanie zwrotów "jak najbardziej" czy "po prostu" co 5 sekund? Podpatrzył to u jakiegoś ciepłego mentora czy ubogi zasób słownictwa? A może coś innego. Pozdrawiam was bambusy #sebcel
czy jesteś szczęśliwy/a
@MePix: To proste, mam więcej wolnego dnia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MePix: spróbuj iść spać o normalnej porze, dzień wcześniej i wstań sobie w weekend o tej 5. Przecież ty masz w końcu więcej czasu dla siebie, gdzie musisz wszystko zrobić na szybko.
@MePix: nie spaliśmy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W punkt. Ja lubię wieczorem sobie posiedzieć do 1, bo mi się lepiej jakoś tak się myśli i śpię te 7.5 później
Nie wiadomo z jakiego powodu OP wstal, jesli do pracy, której nie lubi to troche gorzej.
Ale z drugiej strony, jaki jest sens narzekac? Zaciagnac kredyt, zalozyc biznes, itd.
źródło: temp_file4725013818020278290
Pobierz