Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 121
#czarnobyl #hbogo #seriale #heheszki
Od dawna wiedziałem że ludzie są #!$%@? ale wpisy na mirko po premierze 4 odcinka jeszcze mnie w tym utwierdziły. W pierwszyh odcinkach #!$%@?ło reaktor, kilku czy tam kilkunastu ludzi zginęło, radioaktywna chmura zagraża zdrowiu i życiu ludzi na całym świecie? #!$%@? tam, zdarza się. Ale w czwartym odcinku żołnierz zabił pieska to nagle "oh jaki mocny odcinek, nie mogę po tym spać, #!$%@?łem czteropak harnasia bo aż mną trzęsło"
  • 19
  • 27
@mines: To jest prześmiewczy wpis a ja nie jestem filozofem i nie napiszę ci tu rozprawki o wartości życia, uważam jednak że to logiczne że człowiek jest trochę wyżej w hierarchii jako istota rozumna. I żeby nie było, mi też szkoda tych zwierząt, jednak nie uważasz że trochę dziwnie się słucha ludzi którzy płaczą jak w filmie zginie pies lub kot a na katastrofę w której ginie masa ludzi i drugie
@mines: To jest prześmiewczy wpis a ja nie jestem filozofem i nie napiszę ci tu rozprawki o wartości życia, uważam jednak że to logiczne że człowiek jest trochę wyżej w hierarchii jako istota rozumna. I żeby nie było, mi też szkoda tych zwierząt, jednak nie uważasz że trochę dziwnie się słucha ludzi którzy płaczą jak w filmie zginie pies lub kot a na katastrofę w której ginie masa ludzi i drugie
@PanKinomaniak A co gdybym Ci powiedział że nie każdy reaguje tak jak Ty? xD powiem Ci więcej, niektórzy się panicznie boją pająków, a drudzy je hodują w terrariach, #!$%@? jakieś ))¯_(ツ)_/¯
@mines Tak jest szkodnikiem chociaż nie do końca, ale załóżmy tak. Ale nie każdy z osobna tylko całość. No bo chodź, #!$%@? cię bo jesteś szkodnikiem i dla planety lepiej. Jak nie chcesz to zabije pieska co wybierasz?

Normalnie jakiś syndrom bambi
  • 0
@UkrywamSie: Nie zauważyłem żeby ktoś był nią przejęty, z resztą ona mnie strasznie denerwuje, czytałem "Czarnobylską modlitwe" i rzeczywiście jej historia jest poruszająca ale w samym serialu jest denerwująca