Aktywne Wpisy

kornel-mir +82
#przegryw Dzisiaj u klientki zjadłem obiad. Zapytała czy moja żona też tak gotuje? Odparłem ,że wcale tego nie robi bo jej nie mam. Ona na to jak to możliwe ,że nie mam żony. Że taki przystojny i rozgarnięty ,zapytała czy jestem gejem? XD Pomyślałem ,że gdyby wiedziała co mam w głowie to by nie zadawała głupich pytańXD Ogólnie propsowala mnie potem co chwilęXD Taka Grażyna po 40. Ale to nawet

placebo_ +174
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
źródło: temp_file1587758179861509831
Pobierz

#frontend #programowanie
@WarmWeather: Jeśli zadajesz tego typu pytanie to raczej nie jesteś w stanie jej stworzyć. Na pytanie czy ktoś inny byłby w stanie ją stworzyć odpowiedź brzmi: tak.
@ZdeformowanyKreciRyj: dlaczego nie js?
@sokytsinolop: Bo poziom rozwoju większości obecnych frameworków JS jest na poziomie w jakim PHP było 12 lat temu, a Java to jakieś 16 lat albo i lepiej.
@goomba-pl: mów konkretnie bo na razie to trochę takie gadanie jak na wykopie "php jest złe, bo ktoś kiedyś powiedział, że jest złe"
@sokytsinolop: Po prostu porównuję obecne stadium rozwoju najpopularniejszych JSowych frameworków takich jak Express do Javowego Springa i PHPowego Symfony. Brak sprawdzonych i powszechnych wzorców projektowych, budowa sprzyjająca pisaniu spaghetti code, wspominany brak statycznego typowania, kulawy menadżer pakietów, niespójności logiczne samego języka itp, itd. Kiedyś PHP był podobnej sytuacji
@passage: Argumenty? Uważasz, że Express jest na porównywalnym poziomie co Spring albo Symfony? Uważasz, że dynamiczne typowanie nie bywa problematyczne? Uważasz, że npm nie stwarza zagrożeń? Uważasz, że JS nie ma nielogicznych dziwactw?
Więc najpierw rozwiń swoje myśli:
- brak sprawdzonych i powszechnych wzorców projektowych
- budowa sprzyjająca pisaniu spaghetti code
- kulawy menadżer pakietów
No i taki Netflix odszedł od javy na rzecz nodejs żeby sobie zaszkodzić. PayPal, Ebay czy inny LinkedIn też pewnie są niespełna rozumu.