@fajnyprojekt: do "drobnych poprawek" wśród trupów FSO oznacza szlifowanie połowy budy do gołej blachy i ew. wspawanie kilku nowych, gdzie już nie ma do czego lepić
@fajnyprojekt: Oj miało, miało tak że aż do początków '89 im starczyło ( ͡°͜ʖ͡°) @SonyKrokiet: Stara morda w trucku szła do '93 razem z noskiem, potem szła nowa z wąskiego mimo że w osobówkach szedł MR 93 to trucki dostały ją później. Miałem to opisać w #wiecznaprzejsciowka ale weny brak, może do zimy naskrobię ( ͡°͜ʖ͡°)
@fajnyprojekt: Dojrzałem z wiekiem do tego, żeby uznać nosek za najładniejszy przód Poloneza, czy to z okrągłymi, czy to z kwadratowymi lampami. Normalnie aż chciałoby się #!$%@?ć taki bezsensownie puchaty pokrowiec na kierownicę i go miziać.
https://www.olx.pl/oferta/polonez-1-5-CID5-IDzHM8M.html#f6f4839e2a
#polonez #motoryzacja #olx #fso
poza tym, pierwsze Trucki z '88 też miały borewiczowe przody ( ͡º ͜ʖ͡º) a w '92 trafiały się nawet Trucki z noskiem XDDD
@SonyKrokiet: Stara morda w trucku szła do '93 razem z noskiem, potem szła nowa z wąskiego mimo że w osobówkach szedł MR 93 to trucki dostały ją później. Miałem to opisać w #wiecznaprzejsciowka ale weny brak, może do zimy naskrobię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
do zimy to pewnie sam coś napiszę o Truckach i tym podobnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)