Wpis z mikrobloga

Dziś są moje urodziny. Obudziłem się w kraju gdzie ponad 80% społeczeństwa to intelektualny ściek. Mam nadzieję, że za 2 lata będę za granicą w spokoju czekał na kryzys gospodarczy, który sprawi, że beneficjenci programów socjalnych będą zdychać na ulicy z głodu i chorób tak jak teraz w Wenezueli. Nie trzeba być królem ekonomii, żeby wiedzieć iż wszystko #!$%@?.

#wybory #ekonomia
  • 35
Dziś są moje urodziny. Obudziłem się w kraju gdzie ponad 80% społeczeństwa to intelektualny ściek. Mam nadzieję, że za 2 lata będę za granicą

@evilbadday: czyli 16? Bo w sumie wiecej bym nie dal, przedstawicielowi elyty ( )
@PurpleHaze: za 2 lata dziewczyna kończy studia. Widać wróżka z ciebie żadna. Ja już po studiach. Ekonomia i finanse i rachunkowość ukończone. To takie studia które pozwalają tłumaczyć ludziom twojego pokroju dlaczego z tego kraju trzeba #!$%@?ć.
@evilbadday nie pisz takich postów na wykopie, tutaj spora większość na którą trafiłeś właśnie będzie Ci mówiła że tylko Polska, WIELKA Polska jest rajem, i jest pięknie. To takie pływanie w głównie ale z komentarzem że przecież można pływać jak w basenach termalnych.
@evilbadday: moze byc nawet i pierwszy uniwersytet ekonomiczny w kraju, niewiele to zmienia jak w glowie absolwenta siano, ewentualnie trzy metry mulu.
Skoro ty roscisz sobie prawo do oceniania w taki sposob sporej grupy ludzi, musisz byc gotowy na to ze akcja rodzi reakcje. Dla mnie jestes nieopierzonym absolwentem bieda kierunku, z mocno rozbuchanym ego - rzeczywistosc zweryfikuje.
Zrob sobie print screena i zapisz w kalendarzu na 2021 rok, a za
aj spora większość na którą trafiłeś właśnie będzie Ci mówiła że tylko Polska, WIELKA Polska jest rajem, i jest pięknie.

@Seishin: Polska nie jest może rajem, ale jest niezłym krajem wbrew wszelakiemu malkontenctwu.
Klimat taki nie za gorący, nie za zimny, wulkanów nie mamy, trzęsień ziemi też nie uświadczysz.
Mamy góry, morze (ok, morze mamy słabe, ale mamy).

Gospodarczo patrząc z punktu widzenia całego świata, też top (należymy m.in. do OECD).
@LowcaG podobną argumentację mogę przyjąć i bronić Kongo, przecież maja gdzie mieszkać (chata z gówna, ale jest.) fajny klimat bo ciągle ciepło, blisko żyją z naturą itp.

Nie napisałem nigdzie ze polska jest najgorsza, ale przy otwartych granicach i sytuacji polityczno ekonomicznej dla mnie jest dziwne nie wyjechać z kraju.

Tak BTW, jeśli chodzi o bezpieczeństwo to ostatnio niesamowicie podupadło, ciągle gdzieś nozownik, ciągle gdzieś strzelanina, robi się trochę jak w uk
podobną argumentację mogę przyjąć i bronić Kongo, przecież maja gdzie mieszkać (chata z gówna, ale jest.) fajny klimat bo ciągle ciepło, blisko żyją z naturą itp.

@Seishin: No średnio bym tak powiedział, Kongo nie należy do najbardziej rozwiniętych krajów świata, my należymy, więc Twój argument jest kulawy.

Nie napisałem nigdzie ze polska jest najgorsza, ale przy otwartych granicach i sytuacji polityczno ekonomicznej dla mnie jest dziwne nie wyjechać z kraju.

@