Aktywne Wpisy
budep +2056
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu
MIREKFAJFUS +1169
największy przegrany wyborów, chociaż nawet nie kandydował XD
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
cuckoldzik pisowski już na zawsze kojarzony z marną propagandą, znienawidzony przez wszystkich, już niepotrzebny pisowi więc następne 4 lata bezrobotny
#wybory
#wybory #ekonomia
@evilbadday: czyli 16? Bo w sumie wiecej bym nie dal, przedstawicielowi elyty (✌ ゚ ∀ ゚)☞
To nie kryzys, to skutek.
Ani to odpowiedzialne, ani madre, a co najwyzej dosc dobitnie swiadczy o tobie. Wiec frun i powodzenia, bo takiej entelygencji po jakichs bieda studiach, w kraju nie potrzeba.
@evilbadday: Ciekawe masz marzenia, jednak chyba zbyt wybujałe.
Skoro ty roscisz sobie prawo do oceniania w taki sposob sporej grupy ludzi, musisz byc gotowy na to ze akcja rodzi reakcje. Dla mnie jestes nieopierzonym absolwentem bieda kierunku, z mocno rozbuchanym ego - rzeczywistosc zweryfikuje.
Zrob sobie print screena i zapisz w kalendarzu na 2021 rok, a za
@Seishin: Polska nie jest może rajem, ale jest niezłym krajem wbrew wszelakiemu malkontenctwu.
Klimat taki nie za gorący, nie za zimny, wulkanów nie mamy, trzęsień ziemi też nie uświadczysz.
Mamy góry, morze (ok, morze mamy słabe, ale mamy).
Gospodarczo patrząc z punktu widzenia całego świata, też top (należymy m.in. do OECD).
Nie napisałem nigdzie ze polska jest najgorsza, ale przy otwartych granicach i sytuacji polityczno ekonomicznej dla mnie jest dziwne nie wyjechać z kraju.
Tak BTW, jeśli chodzi o bezpieczeństwo to ostatnio niesamowicie podupadło, ciągle gdzieś nozownik, ciągle gdzieś strzelanina, robi się trochę jak w uk
@Seishin: No średnio bym tak powiedział, Kongo nie należy do najbardziej rozwiniętych krajów świata, my należymy, więc Twój argument jest kulawy.
@