Aktywne Wpisy
MrTofu +7
Mirki i Mirabelki
Mała łazienka
Czy taki układ ma wiele błędów w #aranzacjawnetrz w #lazienka ?
Jakieś ukryte problemy, które będą utrudniały życie?
Z góry dziękuję za opinie.
#kiciochpyta
Mała łazienka
Czy taki układ ma wiele błędów w #aranzacjawnetrz w #lazienka ?
Jakieś ukryte problemy, które będą utrudniały życie?
Z góry dziękuję za opinie.
#kiciochpyta
oxymirek +1082
jeśli ktoś miał jakieś wątpliwości to po wprowadzeniu lex Tusk chyba zostały rozwiane.
Gratuluję wszystkim madkom, emerytom, nierobom. Mam nadzieję że warto było roz******ć lata rozwoju i demokrację za socjał.
#pokityka #bekazpisu #bekazpodludzi #polityka
Gratuluję wszystkim madkom, emerytom, nierobom. Mam nadzieję że warto było roz******ć lata rozwoju i demokrację za socjał.
#pokityka #bekazpisu #bekazpodludzi #polityka
Czuje bezsilność z tym co robić dalej - co jest cholernie głupie, bo przecież ona i tak była zdalnie, tam daleko, a ja tu. I i tak funkcjonowalem tu samemu wcześniej jakos... No, ale teraz #!$%@? nie umiem.
Czuje strach, że nie poznam już więcej takiej "zwykłej dziewczyny", nie żadnej instagirl która stanie się dla mnie największym idealem.
Czuje tęsknotę za rozmowami z nią, za wspólnym slangiem który otworzylismy i poczuciem humoru które do siebie dostosywalismy. Za rozmowami od rana do wieczora, za jej glosem, za jej delikatnymi foszkami. Za tym, że podczas kłótni wystarczyło zadzwonić i zawsze odbierala i dało się pogodzić.
Czuje też.. zazdrość. Ze teraz będzie spotykać się z innymi, że ktoś inny wyskoczy na moje miejsce.
Czuje też niepewność, odnośnie tego co dalej robić z życiem.
(╥﹏╥)(。◕‿‿◕。)
#zwiazki #rozstanie #rozowepaski #feels #przegryw
z pewnością mam depresję - najchętniej położyłbym się do grobu