Aktywne Wpisy

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z moją dziewczyną. Mieszkamy już razem od roku sami. Ona jest dosyć zżyta z rodziną (co jest okej) ale wychodzi ostatnio tak że co tydzień w weekend jest jakaś okazja żeby jechać odwiedzić jej rodziców. A to grill, a to komunia, a to na kawkę. Problem jednak w tym że moje sygnalizowanie że np. nie mam ochoty któryś tydzień z rzędu jechać w sobote/niedziele na pol
Mam problem z moją dziewczyną. Mieszkamy już razem od roku sami. Ona jest dosyć zżyta z rodziną (co jest okej) ale wychodzi ostatnio tak że co tydzień w weekend jest jakaś okazja żeby jechać odwiedzić jej rodziców. A to grill, a to komunia, a to na kawkę. Problem jednak w tym że moje sygnalizowanie że np. nie mam ochoty któryś tydzień z rzędu jechać w sobote/niedziele na pol

Arbuzlele +126

"ProtonMail zapewnia dostęp policji w czasie rzeczywistym do monitorowania wiadomości."
Niestety źródło tych informacji jest w języku obcym dla mnie... Gdyby kogoś to jednak zainteresowało to oto link:
https://steigerlegal.ch/2019/05/23/protonmail-echtzeit-ueberwachung/
Nie wiem na ile wiarygodne źródło ani ile w tym prawdy ale wiele słyszałem o tym jaki to protonmail bezpieczny itp więc może sami ocenicie
#bezpieczenstwo #it #protonmail #bezpieczenstwoit #internet
źródło: comment_1KIGMqNsngiMiJAGAihG8fFytPFI1cjN.jpg
Pobierzgmail paradoksalnie jest lepszy bo wiesz, że nie ma szyfrowania, a jeśli chcesz to po prostu instalujesz wtyczkę do
Typ od morele miał skrzynkę tam. I kilka miesięcy ją miał bo z nim pisałem.
Może używał VPN jednak nic nie słyachać o jego zatrzymaniu.
Ponad to w takich skrzynkach nie liczy się prywatność bo od tego jest kur...de PGP, mieli zapewniać by nie było wiadomo kto operuje po drugiej stronie, ale od tego jest dobry von ale i ten da się namierzyć.
Na teraz jeśli chodzi o prywatność + bezpieczeństwo to oczywiście wybrał bym jednak PGP + jakaś poczta na TOR.
Zapytałem czemu o2
"tam jest taki b----l i tyle spamu że znaleźć cokolwiek to cud"
Ciekawe że fraza
"TOR" AND "mail"w Google jako drugi wynik daje protonmail.Ps
Polecam dodać kilka popularnych tagów do czarnej listy ;) żebyś się nie zniechęcił.