Szwagier mnie obcina maszynka co pol roku na zero i problem z glowy
@Dorhak: co pół roku na zero? W międzyczasie niezłe afro wyhodujesz. Ja tnę się na dość krótko i powtarzam procedurę co 7 tygodni, kiedy zaczynam wyglądać już wyglądać prawie jak zwierz. Po pół roku to pewnie bym już mógł spokojnie kitki robić.
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: mnie znajoma pani, prowadząca normalny, legalny zakład fryzjerski od lat tnie za 9 zł (niedawno podwyższyła z 8), to u niej normalna stawka. I uczciwa cena za 10 minut roboty.
Do konkurencyjnej drugiej pani nie chodzę, bo bierze 15. Ale to wiocha i wieśniackie ceny, wiem, że w miastach jak się trafi 15 zł to objawienie i cud.
70 zł za obstrzyżenie to może i bym dał jakbym po pierwsze
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: w Gdańsku place 22zł. Nie mówię, chciałbym spróbować takiego typowego barbera, zobaczyć co by wymyślił z moją fryzura, ale na tę chwilę miłe panie mnie zaspokajają
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: ja obcinam sie u takiej pani w Warszawie na stawkach, bierze 30zł ale obcina dosc dobrze. bylem u Turka w Ekol Kuafor i tez mnie dobrze obcial za 32 zl tylko mam dosc daleko do niego. u porządnego barbera nie bylem w Warszawie jeszcze bo mnie nie stac na razie zeby wydac 100zl na wlosy (mimo ze bym chcial)
@tomislawniepelka Jak będzie Cię stać, polecam Ferajnę. Nawet raz wydać warto. Włosy plus broda 150zl ale są bezkonkurencyjni. W ogóle klimat mają super. Kobietom wstęp wzbroniony, szef częstuje whisky i browarkiem (⌐͡■͜ʖ͡■)
Gdzie obcinasz włosy?
@Dorhak: co pół roku na zero? W międzyczasie niezłe afro wyhodujesz. Ja tnę się na dość krótko i powtarzam procedurę co 7 tygodni, kiedy zaczynam wyglądać już wyglądać prawie jak zwierz. Po pół roku to pewnie bym już mógł spokojnie kitki robić.
Do konkurencyjnej drugiej pani nie chodzę, bo bierze 15. Ale to wiocha i wieśniackie ceny, wiem, że w miastach jak się trafi 15 zł to objawienie i cud.
70 zł za obstrzyżenie to może i bym dał jakbym po pierwsze
Jak będzie Cię stać, polecam Ferajnę. Nawet raz wydać warto. Włosy plus broda 150zl ale są bezkonkurencyjni. W ogóle klimat mają super. Kobietom wstęp wzbroniony, szef częstuje whisky i browarkiem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)