Wpis z mikrobloga

Padl mi telefon, uratowac sie nie da, musialam zmienić.
Niestety pociagnelo to tez za soba zmiane systemu - z #android na #ios.

Pytanie do osob, ktore to juz przeszly oraz do tych, ktore sa tak czy siak fanami iphonow - #rozowepaski i #niebieskiepaski, macie jakies sposoby na bardziej spersonalizowany ajfon?
Strasznie mnie irytuje, ze w #iphone wszytskie ikonki sa tak wywalone na wierzch (i do tego sa takie wielkie), ze nie moge wybrac, ktora karta ma byc glowna, ze nie ma folderow w folderach, rozmiaru zegara, w docku tylko 4 ikonki itd., ze blokada to tylko palec albo kod... no ogolnie lipa troszke jak dla osoby przyzwyczajonej do innego systemu.
Ale wyjscia nie ma, wiec trzeba sobie jakos radzic :p

Ktos mial podobny problem i jakos to ogarnal?
Da sie cos porobic z tego typu rzeczami?

I oprocz tego - polecaicie jakies fajne aplikacje na ajfona?

jak cos - mam Iphone SE, ios 12.3

#kiciochpyta #telefony #apple
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@agaja:
A tu widać różnice w podejściu. Dla mnie telefon to narzędzie, które nie wymaga jakichś "dopasowywań". Na Androidzie też miałem domyślną tapetę i takie tam. Po co to zmieniać? Co za różnica jakie jest tło? ¯\_(ツ)_/¯

• Odpowiedz
@agaja: ja małych dłoni nie mam, ale też wzięłam ajfona ze względu na rozmiary. Szok systemowy trwa kilka dni, potem jest cudownie. Brak możliwości personalizacji może jest trochę wadą, ale z drugiej strony ios jest tak urządzony, że szybko idzie się przyzwyczaić do porządku, jaki wymusza.
  • Odpowiedz