Wpis z mikrobloga

[OC] Oto jak przedstawiają się oceny poszczególnych odcinków GoT, Breaking Bad i Dextera na IMDB. Dextera specjalnie dodałem bo prawie 1:1 odzwierciedla GoT i był to mój jeden z ulubionych seriali do czasu spadku formy. Breaking Bad dodany w celu pokazania jak się powinno kończyc serial ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#seriale #got #graotron #dexter #breakingbad
Pobierz shichibukaii - [OC] Oto jak przedstawiają się oceny poszczególnych odcinków GoT, Brea...
źródło: comment_P4YqOrv9NfDc20gSibfq9RNCx44iHXt0.jpg
  • 9
@Rafikov: Dexter miał plot armour i z każdej sytuacji się wykręcał, ratowały go różne osoby które przy tym zachowywały się kompletnie nielogicznie. Dodatkowo przestał działać efekt wow i większość zaczęła zauważać że król jest nagi, a aktorzy tam grający drewniani i monotonni. A samo zakończenie to bzdura jakich mało
@Rafikov: Dexter w ostatnim odcinku wpadł w sztorm na morzu, cięcie i parę lat później jest #!$%@? drwalem w lesie XD koniec serialu

Nie da się opisać tego co zrobili w ostatnim sezonie, ale Dexter dosłownie został drwalem.
@shichibukaii Zakończenie Breaking Nad było cud miód malina, cały serial trzymał jednakowy poziom, wszystkie wątki były przemyślane, wszystko logicznie domknięte. Dexter, mimo że wciągał przed wiele sezonów, na koniec dał nam tylko plaskacza po ryju i totalnie nielogiczne zakończenie. No ale Gra o tron przebiła wszystko, nigdy nie widziałam gorszego zakończenia. Ciągle mam z tego powodu ból dupy i chyba szybko mi nie przejdzie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@wogbius Jeszcze ten amatorski CGI w koncowce Dextera, do dzis mi sie sni xD w Grze o Tron nie wiem skad sie wziely tak wysokie oceny w ostatnich sezonach, ktore ewidentnie odbiegaly od 1-4, ktore podazaly za ksiazka. Jak stracili material ksiazkowy to juz bylo widac roznice w jakosci, a po ocenach na imdb ciezko to zauwazyc. I tutaj boli to, ze HBO im dawalo czas i budzet na 10 sezonow, a