Wpis z mikrobloga

Mirasy i Mirabelki, nie traćcie wiary w siebie choćby na chwilę. Dużo tutaj na tagu ludzi, którzy wolą narzekać niż samemu dać sobie szansę. Tak, wygląd jest ważny, nie każdy jest atrakcyjny, ale każdy odpowiednio zmotywowany da radę znaleźć sobie naprawdę fajną, drugą połówkę. "Wystarczy" popracować nad swoimi wadami, rozwijać się na innych polach jak sport czy praca, mieć ciekawe hobby i można znaleźć super partnerkę/partnera.

W moim przypadku zajęło to... sam nie wiem jak to liczyć, ale co najmniej rok. Dużo wyrzeczeń, diety (bo miałem i jeszcze mam dużo mniejsze sadło), treningów (siłka, sport walki, często bieganie, spacery i ogólnie bardzo aktywny tryb życia), ale już od miesiąca spotykam się z super dziewczyną. Post piszę dla choćby jednego z Was, który był przybity własnymi niepowodzeniami i nakręcaniem się wszystkich leniwych narzekaczy na tagu. Dla tego, który podobnie jak ja weźmie się w garść i często pomimo braku wiary w sukces dalej będzie ciężko pracował nad sobą. Chyba o to w sumie chodzi w życiu po części.

#przegryw #tinder #wygryw
  • 8
  • Odpowiedz
@twarzczlowieka: nie znam Cię, także bierz moje uwagi na pół serio, ale może warto nad tym popracować? Jedni muszą palić sadło na treningach, a inni czytać książki i próbować małymi kroczkami przezwyciężyć fobię społęczną? Trzymam kciuki miras, że poznasz kogoś.
  • Odpowiedz
@paw4da: odzyskałem wiarę w siebie jak pójdzie to poszukam innej i o ile będę żyć tak jak teraz na pewno się uda. :)
@looser1: na photofeeler miałem... 2.5 albo 4.5, nie pamiętam. Ona mi często mówi, że jej się podobam (ale chyba bardziej jako całokształt), ale obiektywnie rzecz ujmując jestem z wyglądu mniej atrakcyjny niż średnia.
  • Odpowiedz