Aktywne Wpisy
mickpl +393
Hołownia na przedwyborczo-paralentoeuropejskim standupie pedzioł "Polska 2050 nie poprze kredytów 0%" oraz "nigdy więcej programów takich jak kredyty 2%"
Well, that escalated quickly XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #codzienneministerstworozwoju
Well, that escalated quickly XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #codzienneministerstworozwoju
xionacz +183
Koniec bycia ulaną świnią. Czas zadziałać, bo inaczej nie dożyję czterdziestki. Do zrzucenia 52 kg.
Zaczynam od ćwiczeń cardio, bo nadciśnienie nie pozwala na siłowe, to potem ( ͡º ͜ʖ͡º). Życzcie mi wytrwałości...
#silownia #wykop30plus #zdrowie
Zaczynam od ćwiczeń cardio, bo nadciśnienie nie pozwala na siłowe, to potem ( ͡º ͜ʖ͡º). Życzcie mi wytrwałości...
#silownia #wykop30plus #zdrowie
W moim przypadku zajęło to... sam nie wiem jak to liczyć, ale co najmniej rok. Dużo wyrzeczeń, diety (bo miałem i jeszcze mam dużo mniejsze sadło), treningów (siłka, sport walki, często bieganie, spacery i ogólnie bardzo aktywny tryb życia), ale już od miesiąca spotykam się z super dziewczyną. Post piszę dla choćby jednego z Was, który był przybity własnymi niepowodzeniami i nakręcaniem się wszystkich leniwych narzekaczy na tagu. Dla tego, który podobnie jak ja weźmie się w garść i często pomimo braku wiary w sukces dalej będzie ciężko pracował nad sobą. Chyba o to w sumie chodzi w życiu po części.
#przegryw #tinder #wygryw
@looser1: na photofeeler miałem... 2.5 albo 4.5, nie pamiętam. Ona mi często mówi, że jej się podobam (ale chyba bardziej jako całokształt), ale obiektywnie rzecz ujmując jestem z wyglądu mniej atrakcyjny niż średnia.
Ja walczę o siebie od kilku lat i #!$%@? z tego mam póki co poza osobistą satysfakcją, że się nie poddałem.